10 fakta du antagligen inte visste om bröst06 Vad annonser än säger på internet så kan du inte få dina bröst att växa utan att göra ett skönhetsingrepp. Däremot kan du styra formen på dem lite, med hjälp av yoga och andra övningar.

07

Enligt en studie är det bara cirka 20% av männen som faktiskt tittar dig i ögonen när de pratar med dig för första gången. De andra 80% har fullt upp med att fokusera på brösten. Det här är dock inget nytt fenomen, och bär ansvaret för att de flesta klädföretag sätter sin logotyp i brösthöjd på kläderna.

brost2
08 Att för män stirra på bröst i 10 minuter om dagen ger samma effekt på hans kropp som ett träningspass dagligen av aerobics bestående av 1,5 timme. Ja, hur dumt det än låter är det sant.

09

Visste du att du kan förstöra formen på dina bröst som kvinna genom att sova på magen? Experter rekommenderar att du sover på sidan och lägger en kudde under bröstet för stöd. Det ska inte heller göra någon skillnad att sova med eller utan BH, så länge den inte sitter för tajt.

brost4
010 Enligt en undersökning i ”International Journal of Sexual Health” är 70% av alla kvinnor missnöjda med sina bröst. Det kan vara allt från att de tycker att de är för små till att de tycker att de är för stora. Detta kanske säger mer om vårat samhälle dock?

 

Läs även
vaginorfokus
10 fakta du antagligen inte visste om vaginor

Föregående sida
PostViewCount - end of article

Relaterade artiklar