10 fakta du antagligen inte visste om Cristiano Ronaldo06Till skillnad från majoriteten av fotbollsspelare har Ronaldo inga tatueringar, och han har själv sagt i en intervju att han inte har några som helst planer på att skaffa några heller. Främst för att han kontinuerligt donerar blod. Han varken röker eller dricker alkohol heller. En av anledningarna sägs vara att han avstår från alkohol på grund av att hans far dog av alkoholism vid 52 års ålder.

07

Om du tycker att du är världens gymbiff bör du kanske jämföra dig med Ronaldo. Under ett träningspass på gymmet lyfter han i snitt totalt 23 055 kilo, vilket motsvarar cirka 16 Toyota Prius-bilar.

cristianoronaldo3
08Vi vet alla att Ronaldo är snabb i benen, men vet du exakt hur snabb han är? Nyligen besegrade han den spanska sprintern Angel David Rodriquez i en nöjestävling. Inte undra på att han kan springa ifrån motståndarlagets backar!

09

Det finns ett universitet i Kanada som erbjuder sina studenter en sociologikurs om just Cristiano Ronaldo.

cristianoronaldo4
010”The Museu CR7” är ett museum dedikerat bara till bara Cristiano. Där kan du ta del av alla sällsynta bilder av honom, medaljer, troféer och annat krimskrams som kan relatera till storstjärnan.

Läs även
zlatanibrahimovicfokus
10 fakta du antagligen inte visste om Zlatan Ibrahimovic

Föregående sida
PostViewCount - end of article

Relaterade artiklar