10 fakta du antagligen inte visste om människor som dog under sex

Tidigare har det rapporterats i media om både män och kvinnor med dåliga hjärtan som får hjärtstillestånd under deras mest heligaste stunder. Här följer tio fakta som kan vara roligt att känna till om människor som haft en minst lika stor otur när det kommer till brottning i sängkammaren. 


01) Påven Johannes XII dog den 14 maj år 964. Enligt skrifter drabbades han av en stroke samtidigt som han hade sex med en kvinna vid namn Stefanetti. Det är inte helt på det klara om han avled under sexet eller när de blev påkomna av Stefanettis make och därför blev ihjälslagen. Ganska okristligt för att vara en påve ändå, va?

02) Lord Palmerston, en av Storbritanniens tidigare premiärminister, dog 1865 efter en tids sjukdom; källor är oense om de omedelbara omständigheterna kring hans död. Det ryktas att sex på ett biljardbord med en piga blev hans död, men detta påstående är ganska omtvistad, medan andra källor uppger att han dog av lunginflammation.

03) Félix Faure, Frankrikes president mellan 1895-1899, dog samtidigt som han får oralsex från sin älskarinna, Marguerite Steinheil. Dödsorsaken blev dock dokumenterad officiellt som en hjärnblödning för att bevara hans rykte.

dogundersex1

04) Kardinalen Jean Daniélou, som gjort sig känd genom att skriva mycket om sexuell etik, dog 1974 på en bordell i Paris vid sjuttio års ålder. Även officiella källor påstår att han ofta betalade prostituerade för sexuella tjänster.

05) Nelson Rockefeller, tidigare vice president för USA och arvtagare till Rockefeller-familjens förmögenhet, dog 1979 av en hjärtattack vid 70 års ålder. Det ryktas om att han dog i sviterna av en orgasm under ett samlag med sin assistent, Megan Marshack. De ovanliga och kanske lite komiska omständigheterna kring hans död var New York Magazine inte sena med att kommentera: ”Nelson trodde att han skulle komma, men han försvann”.

06) Japanska författaren Isamu Togawa dog i sviterna av hjärtsvikt 1983 på grund av hans kroniska arytmi. Enligt Taro Maki dog herr Togawa under ett samlag på sitt hotellrum. Togawas yngre bror, Itaru Kikumura, har också bekräftat att Togawa dog under samlaget.

07) Uppenbarligen är det inte bara män som dör under sex. En kvinna från Houston, USA, dog 1997 efter att hon föll från en balkong i Los Angeles samtidigt som hon hade sex med sin chef. Chefen blev dömd till mord, då bevis lagts fram att han knuffade ner hennes samtidigt som de hade samlag på balkongen.

dogundersex2

08) En polis från Atlanta, USA, dog år 2009 från ateroskleros kranskärlssjukdom medan han var fullt engagerad i en trekant. Hans änka stämde efteråt deras läkare och fick ett skadestånd på totalt 3 000 000 dollar i uppgörelse. Juryn konstaterandet att läkaren inte ordentligt diagnostiserat och behandla polisens existerande hälsofrågor.

09) En kvinna från York County, Pennsylvania , dog år 2008 när hon fick en stark stöt av strömmen från en hemmabygd elektrisk bröstvårtsklämma. Kanske inte riktigt den utgången hon förväntade sig när hon lekte med bröstvårtorna och elektricitet.

10) År 2013 dog en kvinna vid namn Sharai Mawera av ett lejon i Zimbabwe under samlag. Vad är ens oddsen på det?

 

Läs även
sexfokus
10 fakta du antagligen inte visste om sex

 

PostViewCount - end of article

Relaterade artiklar