10 fakta du antagligen inte visste om bisarra sätt att bränna kalorier

Är du trött på alla träningsnarkomaner som räknar kalorier? Eller de som stoltserar med gymkortet längst fram i plånboken men aldrig använder det? Eller den absolut värsta typen; de som måste fotografera varje gång de har varit på gymmet i form av en selfie framför spegeln? Vi har all onödig fakta som du behöver veta om du vill förbränna kalorier utan att fjanta runt på ett gym!


01 Att sjunga i duschen kan bränna en extra 10-20 kalorier per sång, beroende på volymen och tonhöjden på din röst. Är det kanske därför alla sjunger i duschen?

 

02

Skulle du få för dig att banka huvudet mot en vägg förbränner du cirka 150 kalorier i timmen! Ladda upp med lite Alvedon innan bara, så kan du förbränna hur mycket som helst!

BSABkalorier1
03Att skratta i tio minuter kan göra att du bränner mellan 20 till 40 kalorier. Dessutom förlänger ju ett gott skratt livet!

 

04Att idka samlag i en halvtimma resulterar i snitt en förbränning på cirka 200 kalorier! Men vem klarar så länge, egentligen?

BSABkalorier2
05Att dansa och studsa omkring på en av de populära dansmattorna till din spelkonsol i tio minuter gör att du bränner cirka 50-60 kalorier.

Nästa sida
PostViewCount - end of article

Relaterade artiklar