10 fakta du antagligen inte visste om League of Legends06 Det finns en uppsjö av olika spel som det tävlas i online, men visste du att League of Legends är det spel där det omsätts näst mest i form av prispengar? Det enda spel som omsätter mer i prispengar är den gamla klassikern Counter-Strike.

07

Karaktären Aatrox var inspirerad av en kombination av två andra karaktärer från Sagan om Ringen. Mike Laygo, designern bakom Aatrox, har tidigare sagt i en intervju att Aatrox är inspirerad av Balrog och Sauron. Laygo själv har tidigare arbetat med Sagan om Ringen-spel.

lol2
08 Du kan få en gullig liten Poro till att odla fram en stor svart mustasch! Du matar den bara med Poro-Snax samtidigt som medan du spelar som Braum, sen är mustaschen ett faktum och Poron är sötare än någonsin tidigare!

09

Visste du att karaktärerna Zyra, Cassiopeia, Fiora, Shyvan och Elise Share delar samma röst? Det är röstskådespelerskan Karen Strassman som står för de fem karaktärernas röster.

lol4
010 Från början var det tänkt att karaktären Vi skulle vara en rullskridskoåkande polis vid namn Ruby. Så blev lyckligtvis dock inte fallet!
BONUS Spelaren George ”HotshotGG” Georgallidis hoppade av skolan för att kunna lägga all energi på att spela League of Legends professionellt. Även om man aldrig bör hoppa av skolan kan det nog ses som en lyckad sak att göra nu i efterhand, då han är en av spelets mest ikoniska spelare.

 

Läs även
WoWfokus
10 fakta du antagligen inte visste om World of Warcraft

Föregående sida
PostViewCount - end of article

Relaterade artiklar