Välj en sida

I princip alla minns vi nog den där försts gången vi hade sex. Nästan alla i alla fall, en minoritet var gissningsvis för fulla för att minnas det, och andra har inte kommit till det skedet i livet ännu. Sex är ett av de mest diskuterade ämnen bland oss människor, och här kommer tio fakta som du absolut måste känna till om den intima snuskheten!

Mannen ejakulerar hundratals miljoner spermier…

Bara en liten tesked med mannens magiska ingrediens innehåller över 300 000 000 spermier. Vi får väl vara glada att det inte blir barn av allihop.

Sociala medier vanligast efter sex…

Glöm mysandet! Enligt en amerikansk studie kollar hela 36% sin Facebook eller Twitter efter samlag. Förhoppningsvis postar de dock inga bilder just under det tillfället.

Kvinnor har mer sex än män…

Man kan lätt tro att män har mer sex än kvinnor, men icke! I snitt har en kvinna sex hela 17% mer än vad en man har. Go girls!a.

Sex är oerhört nyttigt för din kropp…

I snitt varar en kvinnas orgasm i 20 sekunder. Det vill säga cirka 14 sekunder längre än mannens. Och inte nog med detta, att få orgasm är bra för din hälsa och sänker risken för kvinnor att få hjärtsjukdomarstrokebröstcancer och även depressioner. Ut och ha mer sex med andra ord!

Strunt i träningen, hopp i säng istället…!

Det är ingen myt att sex räknas som träning! Under ett 30 minuter långt samlag bränner du ungefär 200 kalorier. Skillnaden är bara att de som haft sex inte brukar ta en selfie framför spegeln efteråt, likt många gör på gymmet. Tack gode gud för det.

10 fakta du antagligen inte visste om reumatism

10 fakta du antagligen inte visste om reumatism

Reumatism är ett tillstånd i lederna och bindväven som är förknippat med smärta och funktionsnedsättning. Med tiden har forskning delat upp reumatism i cirka 200 olika sjukdomar. I början av 1900-talet visade sig reumatisk feber bero på bakterier (Hemolytiska...

10 fakta du antagligen inte visste om missfall

10 fakta du antagligen inte visste om missfall

Missfall - även kallat spontan abort - innebär att en graviditet avslutas ofrivilligt innan zygoten, morulan, embryot eller fostret blivit tillräckligt utvecklat för att överleva utanför moderns kropp, det vill säga innan vecka 22. Missfall är den vanligaste...