10 fakta du antagligen inte visste om underkläder

Underkläder är kläder som främst är skapade för att bäras under andra kläder, oftast närmast kroppen. De kan fungera som ett skydd för de andra kläderna från kroppsvätskor, forma kroppen eller ge stöd åt vissa kroppsdelar. Men allt detta visste du så klart redan, så här följer istället tio fakta om underkläder som du kanske hade lite mindre koll på!
01Endast 10% äger fler än 35 par underkläder…
I snitt äger en europeisk kvinna cirka 21 olika par av underkläder. Endast runt 10% äger 35 par underkläder eller fler. 

02Världsrekord i underkläder…
Tio-åriga Jack Singer från Warwick, New York, hade 215 par av underkläder på sig samtidigt den 13 juni år 2010. Det vill säga att han bröt det tidigare rekordet200 par och därmed hamnade i Guinness Rekordbok. Vilken prestation!

underklader1

03Att bära g-string har enligt forskning betydelse…
Trendanalytiker har konstaterat att en kvinna som bär en g-sträng är en typisk kvinna som känner sig mer ohämmad och mer säker på att visa upp sin kropp. Sexuellt är hon mer villig att prova olika och kreativa saker.

04

Sex olika storlekar på BH:n under kvinnans livstid…
I genomsnitt lever en kvinna igenom sitt liv med sex olika storlekar på BH:n under sina utvecklingsperioder. De flesta BH:s bör också bytas ut var sjätte månad.

underklader2

05Lite otippat verkar kvinnorna ha störst byst i Storbritannien…
I genomsnitt säljs den största BH-storleken i Storbritannien, medan japanerna står för försäljningen av de i genomsnitt minsta storlekarna.

Fortsätt läsningen på nästa sida >>
Nästa sida
PostViewCount - end of article

Relaterade artiklar