En saltvattenkrokodil du inte vill bråka med…

Av alla krokodilarter på jorden så är saltvattenkrokodilen den mest aggressiva utav de alla – och deras storlek gör de ju inte mindre skräckinjagande, direkt. Kvinnan i glastanken ser förmodligen ut som ett gott eftermiddagssnack för den massiva krocken, som väger cirka två ton. De har det starkaste bettet av något levande djur, och saltvattenkrokodilen har varit känd för att attackera människor.

Skulle du vilja ge denna bjötass en high-five…?

Nallar må vara små och söta, men riktiga björnar är en helt annan historia! Den här kvinnan visar hur stor en björntass är, och man kan inte sluta att förundras! Det finns dock en anledning till björnarnas långa klor, då de använder dem för att klättra i träd, bland annat.

En valskalle jämfört med en normalstor människa…

Om du inte har sett en valskalle tidigare så ser de ut så här. Det liknar något som man skulle kunna tro tillhörde en utomjording, eller något annat från vanlfri sci-fi-rulle. De största valarna på jorden är blåvalar, och bara deras tungor väger lika mycket som en mindre elefant. Även om dessa är mycket vänliga och ofarliga däggdjur, kan deras storlek lätt krossa många saker.

Bisonoxars nästan onaturliga storlek…

Den här mannen taggar och tar blodprov från en bisonoxe. Djuret hålls i denna enhet så att personen enkelt kan göra testerna utan att skada sig själv eller djuret. Denna speciella hane väger drygt 1 400 kg, vilket kan vara svårt att föreställa sig. Bara dess huvud är nästan lika stort som en fullvuxen man, så du kan bara föreställa dig hur resten av kroppen ser ut. Dessa djur skulle kunna krossa en människa med lätthet, vilket verkligen sätter perspektiv på hur stora bisonoxar är.

Gigantisk – men helt ofarlig

Australien är fyllt med djur och kryp som vi aldrig skulle vilja komma i kontakt med, och det inkluderar dess många arter av spindlar, ormar och andra läskiga kryp. Även om den här spindeln kan ge dig gåshud, så är det faktiskt en av de minst farliga i hela landet. De finnes ofta i hemmet, men de är bra för att hålla borta kackerlackor och möss. Och även om de har gift, är det inte skadligt för människor som andra spindelarter.