Välj en sida

Kunde sällan sansa sig…

Tennisproffset John McEnroe har visserligen inte satt sig i någon specifik skandal, men hans erkänt dåliga attityd har gjort honom mer eller mindre hatad av publiken. Som tennisspelare var han en gud, men som person var han en riktig skitstövel, då han bland annat fick lämna en hel drös matcher på grund av ovårdat språk och pikar till domarna.

[/et_pb_text]

Nära vän med diktator…

Alla minns vi nog basketspelaren Dennis Rodman. Under hans karriär var det inte svårt att urskilja han från de övriga spelarna, mycket tack vare alla färgglada frisyrer. Men det är på senare år, efter basketkarriären, som han har lyckats skapa sig de största tidningsrubrikerna. Detta tack vare hans nära relation till den nordkoreanska diktatorn Kim Jong-Un.

Karma…

Lance Armstrong är inte den enda cyklisten som varit med i en dopskandal. Även Floyd Landis åkte fast i ett urinprov där han påvisade tre gånger så hög testosteronnivå gentemot en vanlig människa. Det kanske roligaste och mest ironiska i denna historia är att det var Floyd Landis som anklagade Lance Armstrong för att ha dopat sig.

Fejkade sina skador och blev avstängd…

Rugbyspelaren Tom Williams fick in en massa problem några åt tillbaka i tiden, efter att det verkade som att han blev skadad på planen. Men för att stoppa speltiden hade herr Williams satt i system att stoppa en kapsel med blod i munnen, som han bet sönder vid behov. Oturligt nog för honom fångades det hela till slut på bild, och ledde till fyra månaders avstängning.

Inte den enda som har fuskat

Rosie Ruiz chockade hela världen när hon på rekordtid sprang i mål under ett Maraton-lopp under 1980-talet. Det hela visade sig dock i slutändan att hon hade fuskat och tagit en genväg.

[/et_pb_column][/et_pb_row]
10 fakta du antagligen inte visste om Joe Biden

10 fakta du antagligen inte visste om Joe Biden

Joe Biden, vars egentliga namn är Joseph Robinette Biden Jr., föddes den 20 november 1942 i Scranton i Pennsylvania, USA. Han är en amerikansk jurist, politiker och representerade demokraterna som kandidat vid valet till USA:s president den 3 november 2020....

10 fakta du antagligen inte visste om Ernest Hemingway

10 fakta du antagligen inte visste om Ernest Hemingway

Ernest Hemingway är en amerikansk författare och journalist som föddes i Oak Park, Illnois, 1899. Han debuterade 1925 och erhöll Nobelpriset i litteratur 1954. Under sin livstid publicerade Ernest Hemingway sex romaner, lika många novellsamlingar och två fackböcker....

10 fakta du antagligen inte visste om baseboll

10 fakta du antagligen inte visste om baseboll

Baseboll är en lagsport som utövas med ett basebollträ, en basebollhandske och en boll. Sporten är som kanske bekant allra störst i Nordamerika och delar av Latinamerika. På senare år har sporten också börjat att växa sig större i delar av Östasien, med Japan, Taiwan...

[/et_pb_section]
Notice: Undefined offset: 0 in /customers/1/d/1/10fakta.se/httpd.www/wp-includes/taxonomy.php on line 2078