Välj en sida

Vi är bara ett par stora lagringsutrymmen…

I ett experiment som utfördes av forskare på den amerikanska skolan Harvard kunde de lagra över 700 terabyte data på ett enda gram av DNA.

Snart kan kanske Google skippa stora datorhallar…

Cirka två gram av ens DNA skulle tekniskt sett kunna lagra hela världens databaser.

Kan vi äntligen leva för evigt snart…?

Det finns en 18-åring som aldrig har åldrats (fysiskt eller mentalt) förbi ett barns nivå. Hennes genetiska information kan en dag vara grunden för ett genombrott om evigt liv.

Tvillingparet som gick fria…

Den tyska polisen kunde aldrig få fast den skyldige efter en juvelstöld, trots klara bevis och videoövervakningsbilder. Anledningen? Den gripne hade samma genetiska information som sin enäggstvilling, bägge förnekade brottet och kunde sedan går fria.

Äntligen är det slut med taggiga penisar

Män har förlorat DNA-koden som en gång gjorde mänskliga penisar taggiga. Det kanske vi alla bör vara väldigt tacksamma för?

Uppenbarligen är vårt DNA långt

Om ditt DNA skulle vara ”utrullad” skulle den strecka sig ända till dvärgplaneten Pluto och tillbaka!

10 fakta du antagligen inte visste om dina fötter

10 fakta du antagligen inte visste om dina fötter

Du använder dem varje dag, medvetet eller inte. Du tar dig från punkt A till punkt B med dem, utan att tänka på hur mycket de dagligen utsätts för. Här är allt viktigt som du behöver veta om just dina fötter! För en fotmassör är det här kanske rena rama pornografin!...

10 fakta du antagligen inte visste om spermier

10 fakta du antagligen inte visste om spermier

Cirka 200 000 000 spermier består i snitt en vanlig utlösning av. Varje sekund produceras cirka 1 500 nya spermier som lever i din kropp i cirka två och en halv månad innan de ska ut på äventyr! En del ser den där geggiga pölen oftare, andra mer sällan. Här är i alla...