Kvinnor flirtar mer diskret än män…

Studier har visat att kvinnor omedvetet och medvetet flirtar 90% av tiden. Även om det ofta kan verka som att män står för det mesta av flirtandet, beror det på att männen känner att det är okej att flirta just på grund av signaler de får från kvinnors flirtande.

Män misstolkar ofta kvinnor på grund av den höga testosteronnivån…

Män har i regel 10-20 gånger mer testosteron än vad kvinnor har, och därmed är mer benägna att visa interaktioner när det gäller sex. Därför är också män mer benägna att misstolka kvinnors signaler när de flirtar och kan förväxla ett vänligt beteende med en flirt.

Att flirta handlar bara om ens egen inställning till det…

Forskning har också påvisat att om du vill bli en stjärna på att flirta, så måste du erkänna för dig själv att det är okej att misslyckas, att det inte är något farligt. Att flirta handlar bara om attityd och ens egen inställning.

Modeaccessoarer var en stor del under den viktorianska eran…

Under den viktorianska eran, i samband med att kvinnan skulle förberedas för äktenskap med en man, var flirtandet en oerhört stor och obligatorisk del av kvinnans del. För att kvinnan skulle vara så effektiv som möjligt när det kommer till flirtandet, och dessutom så attraktiv som möjligt för männen, fick hon ofta lära sig att använda modeaccessoarer av sin mamma, såsom fläktar, handskar, näsdukar, parasoller och andra ting för att kommunicera och visa att man är öppen för ett flirtande.

Tekniken har både varit hjälpsam som problematisk…

Även om teknikutvecklingen har hjälpt miljontals människor när det kommer till flirtandet och utveckla en relation, har det samtidigt också varit ett stort problem för mänskligheten. Exempelvis har alla textmeddelande till varandra lett till att missförstånd lätt sker, eftersom människan inte uppfattar tonersignaler och kroppsspråk på samma sätt.

10 fakta du antagligen inte visste om orgasmer

10 fakta du antagligen inte visste om orgasmer

Somliga får det ofta, andra mer sällan och en del inte alls. En orgasm brukar ofta jämföras med känslan av att komma in på toaletten – när man är riktigt, riktigt bajsnödig. Själv vet jag att ”Fråga Olle” fick den frågan – vad som är skönast – i sitt TV-program en...