Utrustar sig för eventuella angrepp…

El Al Israel Airlines är anses vara världens säkraste flygbolag. De utrustar nämligen sina flygplan med anti-missilförsvarssystem.

Världens sämst rankade är…

Nordkorea har sitt eget flygbolag, Air Koryo. Enligt branschbedömaren Skytrax så är Air Koryo det enda flygbolaget i världen som får 1/10 i betyg.

Förlorade nästan hela personalstyrkan…

Hos investmentbanken Cantor Fitzgeralds kontor i New York avled nästan 75% av personalstyrkan på grund av 9/11. Företaget stämde American Airlines135 miljoner dollar för att de hade låtit terrorister gå ombord på deras flygplan. Canto Fitzgerald gick vinnande ur processen.

Glöm inte ananasen…!

Flygbolaget Delta Air Lines har ett unikt avtal som gäller för vissa flygrutter från Hawaii. Utöver sitt vanliga bagage får man även ta med en låda/mindre väska med ananas utan att det tillkommer några extra kostnader. Yey!

Arbetskläder såldes till sexindustri

Efter att flygbolaget Japan Airlines gick i konkurs år 2010 så såldes en stor del av flygvärdinnornas uniformer till den japanska sexindustrin. Världen är full av människor med enastående fetischer!

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.