Nej, det var inget skämt…

Eftersom den välkända mejl-tjänsten Gmail lanserades första april 2004 trodde många att det var ett aprilskämt. Men så var så klart inte fallet, och idag är det en av världens populäraste och mest använda e-posttjänst.

Och inte detta heller…

Den första april år 2007 fick alla Google-anställda ett e-post om att en pytonorm var lös i byggnaden. Det visade sig att inte detta heller var något aprilskämt.

Utvecklar självprogrammerande dator…

Google utvecklar ständigt nya saker och lösningar. Förutom självkörande bilar håller de också på att utveckla en dator – en dator så smart att den ska kunna programmera sig själv.

Står för en stor mängd av trafiken…

Den 16 augusti 2013 gick det inte att komma åt Google på fem minuter. Under dessa minuterna sjönk internets totala trafik med 40%.

Den 16 augusti 2013 gick det inte att komma åt Google på fem minuter. Under dessa minuterna sjönk internets trafik med 40%.

Köper upp många företag

Google har i snitt köpt upp två företag i månaden – sedan 2010. Och inte nog med detta; varje minut sker cirka 2 000 000 sökningar bara på deras sökmotor.

10 fakta du antagligen inte visste om Serneke

10 fakta du antagligen inte visste om Serneke

Serneke Group AB är en byggkoncern med verksamhetsområde i Sverige. År 2002 grundades SEFA Bygg och konsult AB, namnet ändrades senare efter utökning till SEFA AB och ännu senare till det nuvarande – Serneke Group AB. VD och grundare är Ola Serneke, som föddes i...

10 fakta du antagligen inte visste om Playboy

10 fakta du antagligen inte visste om Playboy

Playboy grundades år 1953 av Hugh Hefner, och innehåller seriösa artiklar och skönlitteratur, men även erotiska bilder på bland annat månadens playmate. Playboys storhetstid kan sägas ha varit sent 1950-tal till tidigt 1970-tal. Under denna tid var dels konkurrensen...