Välj en sida

Inspirerades politiskt av Black Panther…

Han blev en del av en kraftfull rörelse som kallas cyberpunk-rörelsen, som uppgav att varje individ och matematik är kraftfullare än supermakterna. Anti-Stalinism och radikal US-tradition som Black Panther och Aleksandra Solzhenitsyn inspirerade honom politiskt, snarare än att tro på anarkismen.

[/et_pb_text]

Har gjort sig känd för brist på hygien…

Hans personlighet är känd för att vara argumenterandesjälvcentrerad och även paranoid. Han är känd för att vara väldigt tillmötesgående och snäll mot alla, speciellt barn. Han är också känd för sin brist på hygien och personlig vård. Bland annat har personal från Ecuadors ambassad rapporterat om hans bristande rutiner när det kommer till hygienen. 

Bjöd in kändisar för att samla in pengar…

Att få ihop pengar till både sitt eget leverne och sin organisation WikiLeaks har aldrig varit lätt. Därför han har också bjudit in kändisar under sina levnadsår på den ecuadorianska ambassaden i London, som bland annat Lady GagaM.I.AJohn Cusack med fler.

Majoriteten av regeringar ser WikiLeaks som en terroristverksamhet…

Många människor tror att WikiLeaks utövar en terroristaktivitet genom att provocera människor mot regeringens aktiviteter och dagordningar. Därför har många konspirationer planerats och genomförts för att ta ner WikiLeaks, på samma sätt som man har velat komma åt Julian Assange.

Gillar inte att vara personlig…

Julian Assange har medgett att på grund av sitt arbete och exponering av regeringens konspirationer har hans familj blivit utsattatrakasserade och hotade till livet, vilket har lett till hans mindre interaktion med familjen. Han gillar inte att dela sin personliga och familjedata med någon.

[/et_pb_column][/et_pb_row]
10 fakta du antagligen inte visste om GPS

10 fakta du antagligen inte visste om GPS

Global Positioning System – i folkmun mer känt som GPS – är ett system för satellitnavigering och länge det enda allmänt användbara. Det utvecklades under 1970-talet av det amerikanska försvarsdepartementet men sattes inte i drift förrän i maj 1994. En uppsättning av...

10 fakta du antagligen inte visste om drönare

10 fakta du antagligen inte visste om drönare

Drönare, även kallat obemannad luftfarkost eller UAV (engelska obemannad flygbil) är ett samlingsnamn på motorförsedda luftfartyg utan pilot ombord som kan flyga autonomt eller fjärrstyras. De finns i alla möjliga storlekar, och kanske fick just du en sådan i...

10 fakta du antagligen inte visste om kända webbsidor

10 fakta du antagligen inte visste om kända webbsidor

Webbsidor består av enstaka sidor på en webbplats (dah, det visste väl alla?). Men hade du koll på att en webbsida tekniskt består av en eller flera textfiler, uppbyggd av till exempel Hypertext Markup Language (HTML) eller Extensible Hypertext Markup Language (XHTML)...

[/et_pb_section]