Välj en sida

Är du trött på alla träningsnarkomaner som räknar kalorier? Eller de som stoltserar med gymkortet längst fram i plånboken men aldrig använder det? Eller den absolut värsta typen; de som måste fotografera varje gång de har varit på gymmet i form av en selfie framför spegeln? Vi har all onödig fakta som du behöver veta om du vill förbränna kalorier utan att fjanta runt på ett gym!

Ta ton i duschen…!

Att sjunga i duschen kan bränna en extra 10-20 kalorier per sång, beroende på volymen och tonhöjden på din röst. Är det kanske därför alla sjunger i duschen?

För dig med självskadebeteende…

Skulle du få för dig att banka huvudet mot en vägg förbränner du cirka 150 kalorier i timmen! Ladda upp med lite Alvedon innan bara, så kan du förbränna hur mycket som helst! Och glöm inte att ta i! Ingen minns ju en fegis.

Ladda upp med massa roliga memes…!

Att skratta i tio minuter kan göra att du bränner mellan 20 till 40 kalorier. Dessutom förlänger ju ett gott skratt livet!

En god anledning till din partner…

Att idka samlag i en halvtimma resulterar i snitt en förbränning på cirka 200 kalorier! Men vem klarar så länge, egentligen?

Eller gör det live på dansgolvet istället…

Att dansa och studsa omkring på en av de populära dansmattorna till din spelkonsol i tio minuter gör att du bränner cirka 50-60 kalorier.

10 fakta du antagligen inte visste om människan

10 fakta du antagligen inte visste om människan

Människan - eller Homo sapiens, som betyder den "visa människan på latin - är ett däggdjur av släktet Homo. Människan tillhör familjen hominider och som i sin tur tillhör ordningen primater. Alla nu levande människor tillhör underarten Homo sapiens sapiens. Men det...

10 fakta du antagligen inte visste om minionerna

10 fakta du antagligen inte visste om minionerna

Minionerna gjorde sin debut på biodukarna när de gestaltade filmen "Dumma Mej" år 2010. Sedan dess har deras framgångssaga varit helt otrolig! De har även fått en egen film, titulerad "Minionerna", men syns som allra främst i filmserien "Dumma Mej", som hittills har...