Nu behöver du inte ens röra dig längre…

Sen finns det så klart lite onyttigare vanor som också går att bränna kalorier på. Att sitta framför TV:n i soffan i en timma resulterar i cirka 65 förbrända kalorier. Vill du bränna ännu fler kan du passa på att röka en cigarrett samtidigt, då förbränner du ytterligare 10 kalorier.

Kör ett stenhårt entimmaspass…!

Har du svårt att finna motivation till att borsta tänderna när du är trött om kvällarna? Oroa dig inte, tänk bara på att tre minuters tandborstning förbränner cirka 10 kalorier.

Se till att krama din partner en extra gång…

Kärlek är grunden till allt, sägs det. Och likaså när det kommer till förbränning av kalorier. Att kramas i en timma kan förbränna upp till 70 kalorier.

Att slafsa mule gör gott för dig också…

Lite beroende på hur intimt hånglandet är kan du förbränna mellan 2-4 kalorier. Ja, det är förutsatt att du är ganska intensiv.

Släng ut alla element där hemma…!

Du förbränner fler kalorier om du sitter i ett kallt rum jämfört med ett varmt. Är det därför alla bastusittare är så runda om magen?

Nu har din lärare inget att säga till om längre

Att tugga tuggummi i en timma gör att du förbränner cirka 11 kalorier. Varför förbjuds tuggummi i småskolorna?!

10 fakta du antagligen inte visste om albinism

10 fakta du antagligen inte visste om albinism

Albinism är total avsaknad av båda typer av färgpigmenten melaniner. Detta beror på en genetisk avvikelse som resulterar i brist på tyrosinas, vilket är det enzym som startar processen som bildar melanin. Resultatet blir en helvit individ. Individer med albinism...

10 fakta du antagligen inte visste om udda sportregler

10 fakta du antagligen inte visste om udda sportregler

Det finns en hel uppsjö av sporter, och likaså finns det en ännu större uppsjö av regler att hålla sig till. Allt eftersom brukar regler prövas och ändras, men en sak är åtminstone ganska säker; det finns ett gäng fåniga och urdumma sportregler som är värda att nämna....