Välj en sida

”Mamma! Jag är hungrig!”…

Mer än en tredjedel av de italienska singelmännen mellan 30-35 år bor fortfarande hemma hos sina föräldrar. Både bostadsbrist och det kulturella ansvarstagandet för sina föräldrar spelar in.

40 miljoner singelkineser…

År 2020 förväntas mellan 30-40 miljoner kineser att bli utan fru, då det finns så många fler män än kvinnor i landet. Anledningen är att man – framförallt förr i tiden – valde bort tjejer då män lättare kunde försörja familjen i framtiden.

Går saktare med kvinnlig partner…

En man går i snitt 7% långsammare med sin kvinnliga partner än vad han gör med sina vänner. Riktigt varför vet man inte riktigt, men man tror att det har med någon form av dominans att göra.

”Jag älskar dig”…

Enligt en studie säger männen snabbarejag älskar dig” till sin partner än vad kvinnor gör. Uppenbarligen är vi män väldigt desperata, låter det som.

Cancer vanligast hos män

En man löper ungefär 35% större risk att bli diagnostiserad med prostatacancer än vad än kvinna gör för bröstcancer. Med andra ord; glöm inte att kolla prostatan, killar. Prostatacancer är den mest utbredda cancerform som totalt drabbar oss människor.

10 fakta du antagligen inte visste om influensa

10 fakta du antagligen inte visste om influensa

Alla har vi någon gång åkt på en riktigt snorig förkylning, där febern eskalerat till solens grader och allt papper i världen inte räcker till för att stoppa flödet från näsan. Att män faktiskt blir sjukare i vanlig influensa än vad kvinnor i regel blir är ju bevisat...

10 fakta du antagligen inte visste om mammor

10 fakta du antagligen inte visste om mammor

Vi på redaktionen har i princip fullt upp med att fira våra mammor på mors dag, men för dig som har fått några sekunder över kanske vill överraska din mamma med lite kul "det här visste du inte"-fakta om just mammor? I så fall har vi vad du behöver nedanför! 2,4...