Välj en sida

Nu finns även leksakerna i form av en prenumerationstjänst…

Mshop har en prenumerationstjänstsexleksaker tillsammans med succépodden ”Alla Våra Ligg”. Du kan läsa mer om det HÄR (extern länk till Liggboxen.se)!

En av Sveriges största sexleksaksbutik…

Göteborgsbutiken – som du ser på bilden nedanför – är en av Sveriges största sexleksaksbutiker på över 400 kvadratmeter.

Från Martinshop till Mshop…

År 2015 valde företagsledningen att byta namn på vad som tidigare hette Martinshop. Istället blev det Mshop, som i dag är det aktiva namnet på butikerna och deras webbshop (som du finner HÄR (extern länk)).

Men någon Martin fanns det aldrig.…

Trots sitt föregående namn, Martinshop, så har det aldrig funnits någon ”Martin”. Grundaren av butikerna hette nämligen Leif.

Trots sitt föregående namn, Martinshop, så har det aldrig funnits någon "Martin". Grundaren av butikerna hette nämligen Leif.

Den roliga lampan inför invigningen av Göteborgsbutiken

Inför invigningen av Göteborgbutiken så specialbeställdes det en lampa som var skapad av 100 styck guld-dildos! Det är en leksak som heter duga, det!

10 fakta du antagligen inte visste om vaginor

10 fakta du antagligen inte visste om vaginor

Ordet ”vagina” härstammar till en början från latin, som betyder ”slida” (nej, nu menar jag självklart inte en kvinnas slida, utan en slida man sätter sitt svärd i). Men kan du allt om dina kvinnodelar? Eller du som man kanske känner att du behöver läsa på om din...

10 fakta du antagligen inte visste om Marvel

10 fakta du antagligen inte visste om Marvel

Marvel grundades samma år som andra världskriget bröt ut, 1939. Trots att Marvel och DC Comics alltid varit konkurrenter har grunder till bra samarbeten ofta ägt rum, och gör än idag. Precis som DC Comics har en egen värld har Marvel en likaså, ”Marveluniversum”, där...