Nu finns även leksakerna i form av en prenumerationstjänst…

Mshop har en prenumerationstjänstsexleksaker tillsammans med succépodden ”Alla Våra Ligg”. Du kan läsa mer om det HÄR (extern länk till Liggboxen.se)!

En av Sveriges största sexleksaksbutik…

Göteborgsbutiken – som du ser på bilden nedanför – är en av Sveriges största sexleksaksbutiker på över 400 kvadratmeter.

Från Martinshop till Mshop…

År 2015 valde företagsledningen att byta namn på vad som tidigare hette Martinshop. Istället blev det Mshop, som i dag är det aktiva namnet på butikerna och deras webbshop (som du finner HÄR (extern länk)).

Men någon Martin fanns det aldrig.…

Trots sitt föregående namn, Martinshop, så har det aldrig funnits någon ”Martin”. Grundaren av butikerna hette nämligen Leif.

Trots sitt föregående namn, Martinshop, så har det aldrig funnits någon "Martin". Grundaren av butikerna hette nämligen Leif.

Den roliga lampan inför invigningen av Göteborgsbutiken

Inför invigningen av Göteborgbutiken så specialbeställdes det en lampa som var skapad av 100 styck guld-dildos! Det är en leksak som heter duga, det!

10 fakta du antagligen inte visste om Playboy

10 fakta du antagligen inte visste om Playboy

Playboy grundades år 1953 av Hugh Hefner, och innehåller seriösa artiklar och skönlitteratur, men även erotiska bilder på bland annat månadens playmate. Playboys storhetstid kan sägas ha varit sent 1950-tal till tidigt 1970-tal. Under denna tid var dels konkurrensen...