Låt mer och nå högre klimax…

Hur du låter, eller om du gör några ljud över huvud taget, spelar en stor roll hur resultatet av din orgasm blir. Om du exempelvis är en högljudd rackare under din orgasm kan det också resultera i ett högre klimax. Japp, äntligen en anledning till att väcka grannarna vid sex!

Orgasm är bra för mycket…

Orgasmer är även nyttigt! Forskarstudier har påvisat att kontinuerligt få orgasm ökar ditt immunförsvar. Likaväl är det bra för hjärtat, minskar chansen för cancer och män får mindre sannolikt prostatacancer.

Bli gravid och upplev en ännu högre klimax…

Det är vetenskapligt bevisat att majoriteten av kvinnor upplever ett större klimax när de får orgasmer under graviditeten.

Så kan man se om någon fejkar en orgasm…

Misstänker du att din partner fejkar sina orgasmer? Förutom att andningen och ens hjärtfrekvenser ökar efter en orgasm kommer också pupillerna att vidgas. Dags att tända upp i sängkammaren och stirra din partner i ögonen!

Utför yoga och få orgasm…!

En hel drös av professionella utövare av yoga har hävdat att de fått orgasm – av att bara utföra vissa yogarörelser, även känt som ”yogasm”. Experter i ämnet styrker också deras påstående med att det är fullt möjligt. Likaså har en hel del kvinnor fått orgasm under barnafödande. Mindre sexigt, kanske.

Kortas ner med åldern…

Ju äldre du blir, ju kortare kommer dina orgasmer att vara. Aj, aj…

10 bisarra världsrekord inom sex

10 bisarra världsrekord inom sex

Människan är tävlingsinriktad - den saken är vi nog alla ganska överens om. Och då betyder det samtidigt att vi gärna skriver upp våra rekord. Idag finns det en officiell rekordbokshållare som kallas för Guinness Rekordbok. Och att det finns en hel del skumma rekord...

10 fakta du antagligen inte visste om herpes

10 fakta du antagligen inte visste om herpes

Herpesvirus är en virusfamilj, som tillhör släktet Herpesviridae, av dubbelsträngat DNA som ger sjukdomen herpes. Namnet herpes härstammar från det grekiska ordet "herpein" som betyder "att krypa", syftande på att viruset orsakar klåda. Viruset är klassat som relativt...

10 fakta du antagligen inte visste om Mshop

10 fakta du antagligen inte visste om Mshop

Sexleksaker, sexiga underkläder och allt som egentligen hör till inom sänghalmens fyra väggar blir allt mer och mer populärt. Idag är det en miljardindustri, framförallt i västvärlden. I många asiatiska länder är det än i dag förbjudet att sälja sexleksaker. Men vi...