Välj en sida

Leicester har ett märkligt rekord…

Under säsongen 2014/15, tillbringade klubblaget Leicester City längre tid i tabellens bottnen utan att åka ur ligan än någon annan klubb i Premier Leagues historia (totalt 140 dagar).

[/et_pb_text]

Ännu ett märkligt och annorlunda rekord…

Wes Morgan (2015/16), John Terry (2014/15) och Gary Pallister (1992-1993) är de enda spelarna som har spelat varje matchminut av säsongen för ett Premier League-vinnande lag. 

Richard Wright bär två guldmedaljer – från två olika lag…

Spelaren Richard Wright har spelat totalt 12 matcher för Arsenal och noll matcher för sitt förra klubblag Manchester City, och har två Premier League-guldmedaljer, då Arsenal och Manchester City vann vid olika tillfällen.

Fler hörnor än avslut…

Den spanskfödda spelaren Iago Aspas tog fler hörnsparkar under sin tid i Liverpool (2013-2015) än vad han totalt hade skott på mål. Hans hörnsparkar var till råga på allt kända för att kanske inte vara i det bästa laget.

Connor var inte högt uppskattad i Wolves…

Terry Connor – tidigare Wolverhampton Wanderers förbundskapten –  är den enda managern som har deltagit i tio Premier League-matcher utan att vinna en enda.  

[/et_pb_column][/et_pb_row]
10 fakta du antagligen inte visste om Diego Maradona

10 fakta du antagligen inte visste om Diego Maradona

Diego Armando Maradona anses av många vara världens bästa fotbollsspelare genom tiderna. Den 25 november 2020 gick han dessvärre bort 60 år gammal och Argentina utfärdade tre dagars landssorg och Napolis arena har bestämt att uppkallas efter honom. Nedanför är tio...

10 fakta du antagligen inte visste om baseboll

10 fakta du antagligen inte visste om baseboll

Baseboll är en lagsport som utövas med ett basebollträ, en basebollhandske och en boll. Sporten är som kanske bekant allra störst i Nordamerika och delar av Latinamerika. På senare år har sporten också börjat att växa sig större i delar av Östasien, med Japan, Taiwan...

10 fakta du antagligen inte visste om basket

10 fakta du antagligen inte visste om basket

Basket är ett lagbollspel med bl.a. olympisk status där en basketboll dribblas mellan motståndare och passas mellan lagkamrater för att till slut kasta eller skjuta bollen med händerna i den upphöjda korgen på respektive motståndares planhalva. Men detta visste du så...

[/et_pb_section]