Välj en sida

Idag kan man även bli känd för sin bakdel…

Medan vissa kändisar har blivit mer kända för vissa delar av sin kropp – till exempel Pamela Anderson för hennes bröst och Tina Turner för hennes ben – är andra mer kända för sina bakre delar. Några av de som har fått mest publicitet på grund av sina rumpor är Nicki MinajTom Cruise och Beyoncé.

[/et_pb_text]

Att sitta för länge skadar inte bara ben och rygg, utan även rumpan…

Att sitta för länge kan resultera i att du förlorar muskelmassa i din rumpa, vilket efter hand kan leda till ryggsmärtor och svårigheter att gå i trappor.

En stor rumpa har visat sig vara positivt i kognitiva tester…

En studie från år 2008 gjord av University of Pittsburgh och University of California påvisade att kvinnor med större bakdelar presterade bättre kognitiva tester. Detta tros bero på att kvinnor med större bakdelar har mer omega 3-vitaminer i kroppen jämfört med de som har en lite mindre bakdel.

Rumpfetisher är vanligare än man kan tro…

Pygophilia” är den korrekta termen för att bli sexuellt upphetsad av att se eller röra en rumpa.

Jen Selter har världens mest populära rumpa…

Med över 9 2000 000 följare på Instagram är Jen Selter den person som onekligen har den mest populära rumpan i sociala medier.

[/et_pb_column][/et_pb_row]
10 fakta du antagligen inte visste om din hud

10 fakta du antagligen inte visste om din hud

Hud (cutis på latin) är den mjuka vävnad som täcker kroppsytan på människor och andra ryggradsdjur. Huden utgör ett mekaniskt skydd mot omvärlden och bidrar till vätskebalans och värmereglering. Kemiska ämnen i hudens utsöndringsprodukter skyddar också mot patogener....

[/et_pb_section]