Ett rekord som heter duga…

Den 25 juli år 2012 slog parken besöksrekord. Hela 14 200 besökare ville bada och åka spännande åkattraktioner på en och samma gång!

Sveriges största lekborg…

Och på tal om rekord – Sveriges största lekborg är belagd på Skara Sommarland! Den är hela 40 meter bred och hög likt ett träd! I lekborgen kan du hitta bland annat klätterställningar, studsmattor och rutschkanor.

En kilometer av nöje…

På nöjesparken kan du åka sammanlagt över en kilometer berg- och dalbaneräls. Då har du med andra ord att göra ett tag.

Uppvärmt vatten i poolarna…

Om du tycker att det är kallt i vattnet har du nog bara varit där en väldigt kall dag. Parkens vatten är nämligen alltid uppvärmt till minst 25 grader.

Skandinaviens största vattenpark

Hela 4 000 000 liter vatten är i omlopp i parken, vilket också innebär att det är Skandinaviens största vattenpark!

10 fakta du antagligen inte visste om företagslån

10 fakta du antagligen inte visste om företagslån

Borta är den tid då endast stora företag med reviderade bokslut och en omsättning på flera miljoner kunde få ett företagslån hos banken. Idag finns en uppsjö av mindre långivare som erbjuder företagslån speciellt anpassade för småföretag. Jämför företagslån på...

10 fakta du antagligen inte visste om TikTok

10 fakta du antagligen inte visste om TikTok

TikTok, även känt som Douyin (kinesiska: 抖音; pinyin: Dǒuyīn; ordagrant: "vibrato") i Kina, är en sociala medier-app för skapande och delning av videor och livesändningar. Appen släpptes i september 2016 av Bytebance, och är nu en ledande plattform för korta videor....