Clooney och Leno gör djurljud…

George Clooney insisterade på att få en gästroll i South Park, och visst fick han det – som Stans hund. Han lyckades göra ifrån sig ett par riktigt bra skall, ska skaparna ha sagt efteråt. Även Jay Leno har gjort röst åt Cartmans katt – i form av jamande.

Gör narr av precis alla…

Pokémon” betyder på japanska ”pocket monsters” (fickmonster), och när South Park gjorde parodi på ”Pokémon” döpte dem avsnittet till ”Chinpokomon” – som betyder ”Penis monsters” (penismonster).

Drev hårt med Scientologikyrkan…

I slutet av avsnittet ”Trapped in the Closet”, där de gör parodi på Scientologikyrkan, bytte de ut alla namn i eftertexterna till ”John Smith” och ”Jane Smith”, just för att scientologerna är kända för att stämma bolag till höger och vänster. Givetvis är det med glimten i ögat som de bytt ut alla namn.

Återkommande utomjording…

Det finns en utomjording gömd i samtliga avsnitt av South Park. Har du sett honom någon gång?

Ville eliminera Kyle

Skaparna, Matt och Trey, ville egentligen ta död på karaktären Kyle efter säsong fem, eftersom han var för lik Stan. Istället ville de ta in Butters till gruppen, men så blev inte fallet och Kyle fick fortsätta och gör än idag.

10 fakta du antagligen inte visste om How I Met Your Mother

10 fakta du antagligen inte visste om How I Met Your Mother

How I Met Your Mother är en amerikansk komediserie för TV som skapats av Carter Bays och Craig Thomas. Första säsongen blev klar och sändes i USA mellan 2005 och 2006. Efter nio säsonger sändes seriens sista avsnitt 31 mars 2014. TV-serien visades i hela 208 avsnitt...

10 skruvade fan-teorier om film och tv från internet

10 skruvade fan-teorier om film och tv från internet

Det finns många filmer och TV-serier som slutar för öppen tolkning, där det är fansens uppgift att själva bestämma hur allt fick sitt slut. Men sen finns det också de serier och filmer med egentligen uppenbara slut, men som har fått tittare världen över att komma fram...