Gigantiska fabriker…

I skrivande stund har Tetra Pak exakt 8 875 förpackningsmaskiner i drift fördelade på sina 23 fabriker. Räkna ut i snitt hur många förpackningsmaskiner det är per fabrik så förstår du att deras fabriker också är ganska stora!

Arbetar ständigt för att utvecklas…

Tetra Pak har hela sex styck forsknings- och utvecklingscentra!

Så långt som till Saharaöknen…

Tack vare Tetra Paks aseptiska process- och förpackningslösningar kan livsmedel distribueras utan kylning eller konserveringsmedel. Detta ger hälsa och energi till miljarder människor – även så långt bort som längst in i Saharaöknen.

Har egna fabriker för maskinmontering…

Inte nog med att Tetra Pak hyser flera stora fabriker för produktion, de har även hela fem fabriker som är avsedda för just maskinmontering.

”Kul när det går bra för andra”

Tetra Paks nettoförsäljning år 2014 uppkom till hela 10 900 miljoner euro! Japp, lite mer än vad din rika granne tjänar!

10 fakta du antagligen inte visste om TikTok

10 fakta du antagligen inte visste om TikTok

TikTok, även känt som Douyin (kinesiska: 抖音; pinyin: Dǒuyīn; ordagrant: "vibrato") i Kina, är en sociala medier-app för skapande och delning av videor och livesändningar. Appen släpptes i september 2016 av Bytebance, och är nu en ledande plattform för korta videor....

10 fakta du antagligen inte visste om Renault

10 fakta du antagligen inte visste om Renault

Renault S. A. är en fransk multinationell fordonstillverkare med huvudkontor i Boulogne-Billancourt i norra Frankrike. Idag ingår även märkena Dacia och Renault Samsung Motors i koncernen. Lastbilsdivisionen sköts sedan försäljningen 2001 av Volvo i dotterbolaget...