Välj en sida

Lider av en sjuklig klaustrofobi…

Victoria Silvstedt lider av en hemsk klaustrofobi! Cellskräcken är klassad som en offentlig fobi och cirka 30% av alla vuxna människor har någon gång under livet upplevt fobi av något slag. Just klaustrofobi är den absolut vanligaste fobin vi i dag känner till! Silvstedt berättar också att hon totalt vägrar att gå in i en mindre hiss. Hon har också svårt för att trängas med massa folk i små utrymmen.

[/et_pb_text]

Modellen som mockade skit…

Det kanske är svårt att föreställa sig Victoria Silvstedt stå och mocka skit – men precis sådan var hennes ungdom! Under uppväxten var hon en riktig rackare på att mocka skit och dagligen ta hand om sina hästar. Än idag, vid närmare 50 år, hör det inte till ovanligheten att hon då och då rider. En riktig hästtjej, vill säga! 

En riktig mångsysslare…

Silvstedt gör gärna tio saker samtidigt och har svårt att fokusera på en sak i taget. När hon väl har hittat fokus brukar det dock resultera i något bra och produktivt!

Föredrar aktienyheter framför filmer…

Idag har cirka 1,6 miljoner hushåll Netflix i Sverige. Victoria Silvstedt är dock inte en av alla dessa, då hon hellre följer aktienyheterna på Business News!

Cirka 1,6 miljoner hushåll har idag Netflix i Sverige - men Victoria Silvstedt är inte en av alla dessa, då hon hellre följer aktienyheterna på Business News!

Victoria Silvstedt verkligen älskar djur…

Om du blev förvånad eller fascinerad av hennes bajsmockning för hästarna, så bör du också veta att denna dam hade hela 40 kaniner och ökenråttor hemma som tonåring! En riktig djurälskare, med andra ord!

[/et_pb_column][/et_pb_row]
10 fakta du antagligen inte visste om Dolly Parton

10 fakta du antagligen inte visste om Dolly Parton

Dolly Rebecca Parton - mer känd som bara Dolly Parton - föddes den 19 januari 1946 i Sevierville, Sevier County, Tennessee. Hon är en amerikansk countryartist, som även medverkat som skådespelare i ett antal filmer. Inom musiken är hon väldigt mångsidig och är verksam...

[/et_pb_section]