0

Somliga av er kanske redan har märkt av det i sociala medier – andra kanske besöker den här sajten för första gången. Oavsett vad, så står 10fakta.se inför en ny spännande tid under år 2021. Och vad passar inte bättre då än att modernisera och byta ut logotypen?

Ny era – ny logotyp

ALINGSÅS, 2021-01-30 – Under år 2021 kommer det hända tonvis av spännande nyheter för 10fakta.se! Dels kommer sajten att synas mer i en uppsjö av olika medier – men det kommer också att satsas helhjärtat på YouTube! 

10 fakta du antagligen inte visste om…”-klipp på YouTube kommer inom kort introduceras, och är inte bara till för att skapa en ny plattform för att nå ut till fler – utan även nå ut till de som föredrar grafiska videoklipp, eller för de som kanske lider av dyslexi eller andra lässvårigheter. 

Idag är 10fakta.se bland annat en stor plattform för både grund- och gymnasieskolor. Därför vill vi också kunna se till att nå ut till även de som kanske inte har samma förutsättningar i skolan som en majoritet har”, säger Emil Lindberg, grundare av 10fakta.se, och fortsätter: ”Och i och med moderniseringen av 10fakta.se kändes det även rätt i tid att genomföra ett logotypbyte. Logotypen har en lite mer vänligare och lekfullare ton än föregångaren”.

Cirka 30% av trafiken på 10fakta.se består idag av skolelever, vilket har lett till en kommande YouTube-satsning, som kommer att lanseras inom kort.


Gillar du vad du läste? Dela artikeln med dina vänner!

0

Vad är din reaktion?

interesting interesting
0
interesting
wtf wtf
0
wtf
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win