2
2 points

Då var det dags för lite hjärngymnastik igen med ännu en kluring! Den här gången är det en historisk bild som har lite felaktigheter i sig – sex styck för att vara mer exakt. Lyckas du hitta alla de sex saker som ska bort från den historiska bilden? Och ta din tid, för det här är en riktigt svår kluring!

Hur bra koll har du på dina historiekunskaper, egentligen? Oavsett hur bra eller dåliga dina historiekunskaper ändå är, så lär du åtminstone veta att dessa sex saker som finns gömda i bilden inte hör hemma nedanför.

I dagens kluring kommer vi att få se en bild med ett historiskt tema. Men det är något som inte riktigt stämmer med bilden. Det har nämligen smugit sig in sex saker som verkligen inte hör hemma i denna tidsåldern.

Lyckas du med bedriften att hitta alla sakerna? Testa både dina historiekunskaper och analysförmåga i bilden nedanför! Den här typen av hjärngympa håller dessutom din hjärna i trim – så utöver att du har roligt, får du lite gratis träning av hjärnan!

Kan du hitta 6 saker som ska bort?

Ta den tid du behöver för att analysera bilden, för det här är en riktigt svår kluring. Och som tidigare nämnt letar vi efter sex saker som inte hör hemma i den här tidsåldern, men de är väl dolda!

Klarade du det?

Var du en av de få som lyckades hitta alla sex saker som inte hörde hemma på bilden? Eller lyckades du åtminstone hitta några och behöver hjälp med resten? Titta då på bilden nedanför, så ser du de rätta svaren på alla saker som inte hör hemma!

Rätt svar:

De saker som inte hör hemma i bilden är: ett flygplan, en lampa, en scooter, ett par solglasögon, hörlurar och en mobiltelefon. Du ser på bilden nedanför alla de inringade sakerna.

Tycker du att dagens kluringar är roliga? Eller vill du möjligtvis utmana någon av dina vänner? Se då till att dela artikeln!


Gillar du vad du läste? Dela artikeln med dina vänner!

2
2 points

Vad är din reaktion?

interesting interesting
1
interesting
wtf wtf
1
wtf
fun fun
2
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
2
win