2
2 poäng

Då var det äntligen dags för lite hjärngymnastik igen med dagens kluring! Den här kluringen går ut på att hitta vad som är fel med bilden nedanför. Och du har bara 20 sekunder på dig!

Verkar det enkelt? För vissa kanske det också är busenkelt, men majoriteten kommer att ha väldigt svårt att klara kluringen på bara 20 sekunder. Är du möjligtvis en av de som lyckas knäcka felaktigheten direkt? Eller tillhör du den gruppen som behöver mer än 20 sekunder på dig?

Oavsett vad vilken kategori du tillhör; om du inte skulle klara det på 20 sekunder, ge det då ett försök till och se om du klarar det med lite längre tid! Bilden finner du nedanför, men se till att du inte scrollar för långt ner, så du ser svaret, som är längre ner i artikeln! Lycka till!

Ta en titt på bilden nedanför – lyckas du hitta felet inom 20 sekunder?

Hittade du felet?

Det är ingen lätt nöt att knäcka, direkt! Och många behöver antagligen mer än bara 20 sekunder på sig för att hitta felet. Men när man väl har förstått felet så är det väldigt självklart och uppenbart. Ger du kanske upp? Eller tillhör du en av de som kunde lista ut felet?

Om inte, ge det en chans till och se om det kan hitta felet med ytterligare lite tid! Den här typen av kluringar är nämligen väldigt bra för din hjärna, så se det som gratis träning!

Om du ändå inte lyckas hitta felet med bilden – eller möjligtvis har listat ut det och vill se om du hade rätt, ta då en titt nedanför, så finner du felet!

Vi har ringat in det egentligen väldigt uppenbara felet som är på bilden. Det är nämligen ingen soluppgång eller solnedgång varken klockan 14:00 på dagen eller klockan 02:00 på natten, som klockorna visar på.

Tyckte du att denna kluring var utmanande? Vet du möjligtvis någon kompis eller bekant som behöver utmanas? Ta då och dela artikeln med dina vänner, så de också får sig lite gratis hjärngympa!


Tyckte du detta var intressant? Dela artikeln med dina vänner!

2
2 poäng

Vad är din reaktion?

interesting interesting
0
interesting
wtf wtf
1
wtf
fun fun
4
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
2
omg
win win
4
win