1
1 point

Då var det åter igen dags för en kluring! Och denna gången är det inte bara ett fel du ska hitta med bilden nedanför – utan hela två! Är du en av de få som lyckas klura ut de två felen med bilden på bara 20 sekunder?

Flera studier har föreslagit att regelbunden mental träning, inklusive lösa klurigheter och pussel, kan bidra till att förbättra kognitiva funktioner såsom minne, koncentration och problemlösningsförmåga. Att utmana hjärnan med nya och utmanande uppgifter kan främja neural plasticitet, vilket är hjärnans förmåga att anpassa sig och utvecklas genom livet.

Och vad passar inte bättre med lite rolig hjärngymnastik än att lista ut felaktigheter i bilder då?

Nedanför finner du nämligen en bild av två tonårspojkar som tillsammans spelar TV-spel i soffan. Men det är två uppenbara felaktigheter med bilden. Lyckas du klura ut dessa två felaktigheter inom bara 20 sekunder?

Ta en titt på bilden nedanför – lyckas du hitta de två felen inom 20 sekunder?

Hittade du felen?

För de flesta är det ingen lätt nöt att knäcka på endast 20 sekunder. De flesta behöver lite mer tid på sig. Men kanske var du en av alla de som lyckades? Eller vill du möjligtvis ge det hela lite mer tid? Scrolla då upp och gör ett nytt försök! Se till att sätta klockan på 20 sekunder också, så det blir lite mer utmaning för din hjärna!

Om du ändå inte lyckas hitta felen, och vill ha svaret, så kan du ta dig en titt på bilden nedanför. Eller var du kanske så pass klurig att du lyckades lista ut felen och bara vill se efter om du hade rätt? Scrolla då ner för rätt facit!

I vanlig ordning har vi ringat in de två uppenbara felen med bilden. Pojke nummer ett har handkontrollen åt fel håll, och pojke nummer två har satt på sig sin tröja åt fel håll.

Tycker du att den här typen av utmaningar är kluriga och roliga? Eller vet du möjligtvis någon som behöver utmanas? Ta då och dela artikeln med dina vänner, så de också får sig en tankenöt!


Gillar du vad du läste? Dela artikeln med dina vänner!

1
1 point

Vad är din reaktion?

interesting interesting
1
interesting
wtf wtf
1
wtf
fun fun
0
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
2
omg
win win
1
win