2
2 delningar, 2 points

Att lösa bildgåtor, pussel och kluringar är bra för hjärnan på flera sätt. Det kan hjälpa till att förbättra kognitiva färdigheter såsom problemlösning, minne, koncentration och uppmärksamhet. Dessutom kan det stimulera hjärnans belöningssystem och bidra till ökat välbefinnande och humör. Regelbunden mental stimulans genom att lösa klurigheter och pussel kan också minska risken för åldersrelaterad kognitiv nedgång och demens.

Därför har vi i dagens kluring tagit fram en lite större utmaning än vanligt. Istället för att bara hitta ett enda fel i bilden, som vi vanligtvis brukar publicera – ska du istället hitta tre uppenbara fel i bilden!

Visst kan det kanske vara enkelt att hitta den första eller andra – men var gömmer sig egentligen det tredje uppenbara felet? Hur mycket man än söker och letar så kan den här typen av kluringar nästan reta gallfeber på en när man inte hittar alla fel. Men kom ihåg; den här typen av träning är som tidigare nämnt bra för hjärnan!

I dagens kluring ska du ta en titt på bilden nedanför. Tre uppenbara fel gömmer sig i bilden. Är du en av de få som lyckas hitta samtliga tre fel utan att tjuvkika på facit nedanför?

Ta nu en titt på bilden nedanför – lyckas du hitta de tre uppenbara felen i dagens kluring?

Lyckades du identifiera alla tre fel i bilden?

Även om det kanske kan vara lätt att hitta ett eller två av felen, så är det i regel desto färre som lyckas med bedriften att hitta samtliga tre fel.

Känner du att du kanske behöver lite mer tid för att lösa dagens kluring? Absolut, ta då en titt på bilden ovanför igen!

Men är du möjligtvis en av de få som faktiskt har lyckats identifiera samtliga tre uppenbara fel? Då kan du ta dig en titt på bilden nedanför, där vi har lagt fram facit!

Rätt svar: Grytan kokar för fullt på en gasolspis utan att det finns några lågor. Kvinnan äter soppa med en gaffel, och slutligen; all frukt som ligger på vågen ser inte ut att väga någonting. Vågen visar nämligen fortfarande på noll.

Tycker du att kluringar av den här typen är underhållande? Eller vet du möjligtvis någon vän som behöver en utmaning? Glöm då inte att dela artikeln med dina nära och kära!


Gillar du vad du läste? Dela artikeln med dina vänner!

2
2 delningar, 2 points

Vad är din reaktion?

interesting interesting
2
interesting
wtf wtf
1
wtf
fun fun
3
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
3
win