2
1 delning, 2 points

I denna livliga och idylliska parkverklighet döljer sig en väl kamouflerad varelse, och det är din uppgift att hitta den! Mellan trädkronorna och grässtrånas yrande rörelser finns en gömd flodhäst som ser ut att ha hittat en perfekt plats för en dagsvila mitt i stadens livliga puls.

För att hitta den hemliga flodhästen är det viktigt att noga undersöka varje detalj av bilden. En kille cyklar förbi på sin cykel längs parkens vägar, troligtvis omedveten om den mystiska varelsens närvaro. En dam är ute med sin hund och promenerar längs stigen, kanske hon snubblar över flodhästens gömställe utan att ens veta om det. På gräsmattan intill träden sitter en familj som njuter av en picknick, kastar en frisbee och har en härlig dag i solen. Men mitt ibland dem lurar den hemliga gästen, en flodhäst som har valt att gömma sig på det mest oväntade stället.

Som ett mästerverk av naturens konst har flodhästen anpassat sig till sin omgivning för att bli nästan osynlig. Kanske smälter den in i det gröna gräset eller gömmer sig bakom en buske. Kanske lurar den under ett träd eller i skuggan av en bänk. Oavsett var den gömmer sig, är det upp till dig att avslöja dess hemlighet.

Att hitta den dolda flodhästen är inte bara en rolig utmaning, det är också bevisat att den här typen av hjärngympa är bra för dig! Flera studier har nämligen visat att den här typen av kluringar förbättrar din kognitiva funktion, ökar din mentala flexibilitet, förbättrar din problemlösningsförmåga och stimulerar dessutom hjärnans belöningssystem.

Ta en titt på bilden nedanför – lyckas du hitta den gömda noshörningen inom 15 sekunder?

Ta en titt på bilden - lyckas du hitta den gömda noshörningen inom 15 sekunder?

Lyckades du hitta den gömda noshörningen i parken?

Somliga kommer att hitta den gömda noshörningen ganska omgående, medan andra kommer finna det som en större utmaning. Vilken av dessa två kategorier tillhörde du? Behöver du kanske lite mer tid på dig? Scrolla i så fall upp till bilden och gör ytterligare ett försök med att hitta den gömda flodhästen!

Om du istället känner att du ger upp, eller kanske redan har hittat den, och vill se facit; ta då en titt nedanför!

Rätt svar: Den gömda noshörningen hade gömt sig i cyklistens hår.

Tycker du att den här typen av kluringar är utmanande och roliga? Eller vill du möjligtvis utmana dina vänner? Glöm då inte att dela artikeln, så även dina nära och kära kan få sig en utmaning som heter duga!


Gillar du vad du läste? Dela artikeln med dina vänner!

2
1 delning, 2 points

Vad är din reaktion?

interesting interesting
2
interesting
wtf wtf
0
wtf
fun fun
4
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
2
omg
win win
3
win