2
2 poäng

I dagens kluring ställs vi inför en klassisk utmaning: Att lista ut vem som är pappan till bebisen. På bilden ser vi tre män, alla med en bestämd min, som hävdar att de är den riktiga pappan till det lilla barnet som mannen i mitten håller i sina armar. Det kan verka som en omöjlig uppgift vid första anblicken, men det finns ett knep för att lista ut det rätta svaret.

För att lösa denna kluriga gåta måste vi observera detaljer. Många kanske tänker att barnet liknar en av männen mest fysiskt för att avgöra vem som är pappan, men det är inte alltid fallet. Istället bör vi titta på varje mans relation till barnet och de subtila signalerna i deras kroppsspråk. Eller är det kanske något helt annat?

Det är känt att vår hjärna gynnas av att utmanas med kluriga problem som detta. Genom att analysera bilden och försöka lista ut gåtan tränar vi vår observation, logik och problemlösningsförmåga. Dessutom kan den roliga och utmanande naturen hos sådana här typer av kluringar också öka vårt humör och vår kreativitet.

Ta nu en titt på bilden nedanför; är du tillräckligt observant för att lista ut vem som är den riktiga pappan till bebisen som han i mitten håller i? Det kan tyckas lätt – men den här kluringen är svårare än vad man kan tro!

Ta nu en titt på bilden nedanför – lyckas du lista ut vem som är bebisens pappa?

Ta nu en titt på bilden nedanför – lyckas du lista ut vem som är bebisens pappa?

Så, har du listat ut vem som är pappan till bebisen? Det är en utmaning som inte bara ger dig en möjlighet att lösa en gåta, utan också träna din hjärna och ge dig en trevlig och underhållande stund av hjärngympa.

Lyckades du lista ut vem som är den riktiga pappan? Inte? Ta då en titt till – och se över alla möjliga detaljer och ledtrådar som man kan lyckas få.

Lyckades du lista ut vem som är bebisens pappa?

Om du ger upp, så finner du svaret, i vanlig ordning, precis nedanför. Men tjuvkika inte på svaret innan du faktiskt har listat ut vem som är den riktiga pappan – låt det ta den tid det tar!

Rätt svar: Mannen till vänster på bilden är barnets pappa.

Om du tar en titt på en av mannens alla tatueringar, så ser du att det står ”Ted” där – precis samma namn som står på bebisens snuttefilt.

Tycker du att den här typen av kluringar är utmanande och roliga? Eller vill du möjligtvis utmana dina vänner? Glöm då inte att dela artikeln, så även dina nära och kära kan få sig en utmaning som heter duga!


Tyckte du detta var intressant? Dela artikeln med dina vänner!

2
2 poäng

Vad är din reaktion?

interesting interesting
4
interesting
wtf wtf
1
wtf
fun fun
1
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
2
omg
win win
3
win