1
1 point

I det stressiga samhälle som vi idag lever kan det vara skönt att bara koppla av och träna hjärnan lite i form av hjärngymnastik med lite kluringar. Idag är inget undantag, och dagens kluring är för de flesta väldigt svår att lösa. Men kanske är du en av de få som faktiskt lyckas?

Ta en närmare titt på bilden som du finner nedanför. Till synes kan det se ut som en helt vanlig familjemiddag. Men det är något som inte stämmer med bilden. Något egentligen väldigt uppenbart. Men vad?

Att utmana ditt sinne på detta sätt kan vara en rolig och avslappnande övning. Det får dig också att se en bilds helhet med nya ögon och uppmärksamma de små detaljerna som annars kan gå obemärkta förbi.

Vi hoppas att du njuter av vår lilla utmaning i form av dagens kluring! När du har hittat felet, bjud gärna in vänner och familj att försöka lösa den.

Ta nu en titt på bilden nedanför – lyckas du hitta vad som är fel?

Klarade du det?

En del kan behöva lite mer tid än andra – och det här är verkligen ingen lätt nöt att knäcka! När man väl har upptäckt felet är det dock svårt att inte se det, och man undrar hur man har kunnat missa det egentligen så uppenbara hela tiden. Men hade det varit lätt så hade det ju inte varit någon hjärngymnastik, och vi hade behövt att kalla det för något annat än just ”kluring”.

Om du känner att du verkligen inte kan hitta det, oavsett hur många gånger du har försökt, så finner du svaret nedanför. Eller kanske var du en av de få som faktiskt fann felet? Då kan du kolla facit nedanför!

Rätt svar: Glasen på mannens glasögon har två olika former; en oval och en rektangulär.

Tycker du att kluringar är roliga? Eller vet du någon vän som behöver en utmaning? Glöm då inte att dela artikeln med dina nära och kära!


Gillar du vad du läste? Dela artikeln med dina vänner!

1
1 point

Vad är din reaktion?

interesting interesting
3
interesting
wtf wtf
1
wtf
fun fun
3
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
3
win