2
2 poäng

Då var det åter igen dags för en kluring för att hålla hjärnan i toppform med hjälp av lite hjärngympa! I denna kluring kommer du att få se en bild på en massa pandor – men någonstans bland alla glada pandor gömmer det sig en liten hund också. Är du en av de få som kan lokalisera hunden inom loppet av bara 15 sekunder?

Visst låter det hela kanske som en busenkel uppgift. Men för majoriteten är det faktiskt väldigt svårt – och de flesta kommer inte ens att klara av det på varken första eller andra försöket (för kom ihåg; du har bara 15 sekunder på dig vid varje försök). Somliga kommer inte ens lyckas att hitta den överhuvudtaget och får istället bege sig till artikelns slut, där du i vanlig ordning finner facit.

Den här typen av kluringar har i flera studier också visat sig vara väldigt bra när det kommer till att träna hjärnan. Genom att regelbundet utmana sig själv med klurigheter, pussel och problem kan man förbättra olika kognitiva förmågor såsom problemlösningsförmåga, kreativt tänkande, logiskt resonemang och även ditt minne.

Ta en titt på bilden nedanför – lyckas du hitta hunden som gömmer sig bland alla pandor på bilden? Du har bara 15 sekunder på dig!

Hittade du hunden?

Som vanligt – och som tidigare nämnt – är det ingen lätt kluring att lösa, och majoriteten kommer onekligen att behöva mer än ett försök för att hitta den gömda hunden.

Men var du möjligtvis en av de som klarade kluringen vid första försöket? Eller kanske andra? Eller tredje? Eller har du försökt så många gånger att du istället ger upp och bara vill se svaret? Då finner du – precis som vanligt – svaret strax nedanför!

Eftersom hunden var så lik de övriga pandorna var den oerhört svår att upptäcka. Man om du tar dig en titt på hundens nos och öron, så ser du att den skiljer sig från mängden. Nu när man väl vet var den finns är det nästan omöjligt att inte se den direkt.

Tyckte du att denna kluring var utmanande? Vet du möjligtvis någon kompis eller bekant som behöver utmanas? Ta då och dela artikeln med dina vänner, så de också får sig lite gratis hjärngympa!


Tyckte du detta var intressant? Dela artikeln med dina vänner!

2
2 poäng

Vad är din reaktion?

interesting interesting
1
interesting
wtf wtf
0
wtf
fun fun
1
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
2
love
lol lol
0
lol
omg omg
2
omg
win win
3
win