1
1 poäng

Den omåttligt populära TV-serien The Big Bang Theory hade amerikansk premiär på CBS den 24:e september 2007. Sedan dess har komediserien vuxit sig större och större för varje säsong och är idag en av de serier som följs mest under direktsändning. Serien utspelar sig i Pasadena, Kalifornien, och kretsar kring fem karaktärer. En av karaktärernas fru är Bernadette Rostenkowski och spelas av Melissa Rauch. Nedan följer tio fakta som du antagligen inte hade en aning om när det kommer till Melissa.

Melissa Rauch började med mindre framträdanden…

Till en början hade Melissa Rauch bara ett par mindre framträdanden i TV-serien The Big Bang Theory, som Howards flickvän. Det var först i säsong tre som hon fick en större roll och numer är en lika självklar del i serien som Sheldon.

Tidigare jobbat som servitris…

I en intervju med magasinet Maxim, som hon också gjorde en fotografering åt, berättade hon att hon under sina yngre år har arbetat på restaurang, likt det arbete hon utförde i The Big Bang Theory innan hon började att jobba inom medicin.

Melissas pappa var galen i serien…

TV-serien är också en av hennes pappas favoritserier, och när Melissa fick rollen var han lika exalterad som hon själv, har hon berättat i en tidigare intervju. [källa]

Medverkat i True Blood

The Big Bang Theory är inte den enda serien som Melissa medverkat i. Hon hade även en kort gästroll i serien True Blood (bilden nedanför) i sex avsnitt som karaktären Summer, en tjej som hade en kort fling med karaktären Hoyt.

Extraknäckte som stå-upp-komiker…

Samtidigt som Melissa Rauch gick i college extraknäckte hon som stå-upp-komiker i New York City. Hon har även medverkat på restaurangen ”Hamburger Harry’s”, samma restaurang som komikern Zach Galifianakis hade sin premiär på.

Hennes förebild…

Som barn hade Melissa superhjältinnan Wonder Woman som förebild.

Är judinna…

Trots att Melissa är född och uppfostrad i ett judiskt hem pratar hon inte så mycket om hennes religion. Före säsong fem berättade hon dock för ”Entertainment Tonight” att hon satt och väntade på manuset likt alla barn dagen före julafton väntar på klapparna. Sedan fyllde hon i och sade att hon inte firar jul, men om ”den lilla judiska flickan”, som hon uttryckte det, hade firat jul så hade nog känslan varit likadan.

Extremt duktig på sport…

Det verkar som att hon hunnit med mycket innan The Big Bang Theory. Bland annat har hon utövat kickboxning, yoga, volleyboll, spinning, och cykling. Men det var en sport hon var extra bra på; baseboll. Hon var enda tjejen i herrlaget och enligt henne själv gick det väldigt bra för henne. ”Jag var ostoppbar”, ska hon ha sagt till ”talkhumour.com”.

Varit lärorikt…

Melissa har tidigare berättat för ”Huffington Post” att rollen som Bernadette i The Big Bang Theory har varit väldigt lärorik. ”Att spela intelligent har varit lärorikt. I varje manus får jag lära mig nya saker inom vetenskap och saker som jag aldrig ens tidigare har tänkt på”, ska hon ha sagt.

Har även röstskådespelat…

Melissa har lånat ut sin röst till en drös olika animerade filmer och serier, däribland ”Sofia the First”.


Tyckte du detta var intressant? Dela artikeln med dina vänner!

1
1 poäng

Vad är din reaktion?

interesting interesting
0
interesting
wtf wtf
0
wtf
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
1
win