4
4 points

Det där med vuxenindustrin har alltid fascinerat oss människor, och minst sagt skapat lika många frågetecken. Men en skådespelare inom vuxenindustrins liv är egentligen inte så annorlunda gentemot just ditt och mitt liv. Detta ville vi redogöra och bevisa, så vi tog kontakt med den svenska vuxenstjärnan Puma Swede. Här är tio fakta som du bör känna till om Sveriges stolthet och hittills största export inom den så kallade vuxenbranschen!

Puma Swede äger knappt några tillhörigheter alls…

Johanna, som går under artistnamnet Puma Swede, äger knappt någonting. Hon har nästan alla sina tillhörigheter i två resväskor, som hon reser runt med. Ett par kartonger med några personliga tillbehör är placerade hos vänner och familj. Hon äger heller inga möbler eftersom hon inte har någon fast adress. Johanna säger att det var svårt att göra av sig med saker till en början, men sen blir det en befrielse att inte äga en massa ting.

Hon läser varje dag…

Hon läser så gott som varje dag. Mycket fiction, men även om konstbiografier och faktaböcker. Hon berättar för oss att hon aldrig läste en hel bok i skolan, utan fuskade sig igenom samtliga redovisningar av böcker som hon skulle ha läst. American Psycho var den första boken som hon tog sig igenom, och tycker fortfarande att den är en utav de bästa böcker som hon har läst. Förutom sin egna bok då, så klart, skrattar hon.

Målar på fritiden…

Hon målar och gör kollage på fritiden, bland annat. Puma Swede berättar att hon hoppas ha en konstutställning i Stockholm i år, som kallas för ”f*ckart”. Mer om detta kan ni läsa om HÄR (extern länk).

Arbetade som städerska som första sommarjobb…

Hennes första sommarjobb var som städerska i staden Tumba på Komvux. Hon berättar att hon tjänade uselt och fick skrapa loss tuggummin under skolbänkarna och skura nerskitna toaletter. När lönen väl kom bad hennes mamma om hälften och påpekade att det är så livet funkar – man betalar för sig. Surt var det, säger Puma Swede, men hon lärde sig samtidigt att hushålla med de få kronor hon fick till övers.

Hävdar själv att hon har för stora fötter…

Under sin uppväxt skämdes Johanna över sina stora fötter. På något sätt ”växte” de fortare än någon annan av hennes kroppsdelar. Johanna hade storlek 38 i årskurs 4. När de sedan på gymnasiet hade statistik på matematiklektionen och alla i klassen skulle ange sin skostorlek, ljög hon och sa att hon hade 38 i skostorlek, fast hon i själva verket hade storlek 40. Men ni vet vad man säger; stora fötter, stora… sockar!

Skulle kunna tänka sig att vara racerförare…

Om hon inte jobbade inom vuxenindustrin skulle hon vilja vara en racerförare. Johanna berättar att hon personligen tycker att hon är grym på att köra bil, men vissa passagerare har tyckt att det går lite för fort ibland. Även polisen några gånger. Hon berättar att hon har lyckats muta några poliser med ett par av sina DVD-filmer för att undvika böter. Därav har hon alltid ett par extra kopior av sina filmer liggandes i bagaget i bilen.

Puma Swede levde länge på tomma kalorier…

Från att ha levt på socker och tomma kalorier där en vanlig måltid kunde bestå av chips och läsk med en Snickers till efterrätt är hon nu rena motsatsen. Idag läser hon alla innehållsförteckningar, men ibland slinker det dock ner en Snickers eller två. Däremot dricker hon aldrig läsk (så länge det inte är rom & cola då). Förr i tiden visste Puma Swede inte ens hur man kokar ett ägg, men på senare år har hon blivit en riktig baddare i köket och imponerar ständigt på sina vänner! Det där med att vara hälsosam bara för att man är smal, som hon tidigare trodde, har hon förstått att det inte fungerar.

Har världens tandläkarskräck…

Johanna gillar verkligen inte tandläkaren och är smått panikslagen när hon väl måste besöka en. Hon har tidigare dragit ut två tänder som hon har sagt att hon skall ersätta, men på senare dagar har hon börjat inse att hon klarar sig rätt så bra utan dessa två tänder, och tandläkarens bedövningssprutor då, så klart.

En tradition av längdskidor – slalom har dock uteblivit…

Hon har aldrig åkt slalom eller snowboard. Hennes familj åkte längdskidor och hunden fick dra en pulka med kaffe och grillkorv som de grillade i skogen när hon var liten. Johannas pappa envisades med att det mesta skulle göras utomhus, så hon var oftast utschasad till gården istället för att få glo på TV där hemma. Hon säger att hon antar att det är därför hon föredrar friluftslivet och att vara ute i skogen än idag!

Puma Swedes bucketlist…

Dessa är ett par saker som Johanna har på sin bucketlist: lansera en egen underklädeskollektion, som förhoppningsvis är klar efter sommaren. Åka på safari i Afrika och vandra/fiska på Alaska. Göra en remake av den klassiska Fäbojäntan (1978). Besöka ”Black Jaguar White Tiger Foundation” i Mexiko. Ha en konstutställning i Sverige, eller i övriga världen. Åka till Burningman igen och få vara med i en Quentin Tarantino-rulle.


Gillar du vad du läste? Dela artikeln med dina vänner!

4
4 points

Vad är din reaktion?

interesting interesting
0
interesting
wtf wtf
0
wtf
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
3
love
lol lol
1
lol
omg omg
1
omg
win win
3
win