1
1 poäng

Att få en stjärna med sitt namn på Hollywoods ”Walk of Fame” är något av det mest prestigefyllda man kan få som artist eller skådespelare – även om du får betala för kalaset själv. Men trots dess prestige är det inte alla som vill ha en stjärna på Hollywoods mest populära gågata, och vi har listat tio av de som har vägrat!

Madonna…

Madonna nådde sin musikkarriärs kulmen efter att ha levererat hitalbumet Like a Virgin. Hon slog flera rekord med sina låtar och började även att trampa med sin fot i skådespelar-Hollywood. Hon blev senare kontaktad för att få sin egna stjärna på Hollywoods ”Walk of Fame”, men tackade nej till det hela – utan att avslöja anledningen.

Whitney Houston…

Whitney Houstons musik och stil definierade 80- och 90-talet. Hon var en av 2000-talets mest inflytelserika artister. Men Hollywood ”Walk of Fame”-stjärnan hade inte någon större framträdande plats i Whitneys tankar. Hon nominerades 1995 för att få sin stjärna i Hollywood Blvd., men hennes representant och personal återkopplade aldrig. Det avslöjades senare att hon inte gillade tanken på att folk skulle trampa på hennes namn.

Bruce Springsteen…

Även om Bruce Springsteen accepterade utmärkelsen, prioriterade han den inte riktigt. Tydligen dök han aldrig upp vid sin ceremoni trots att ett datum var bestämt. Strax efter denna incident släpptes en reviderad policy som beordrade närvaron av kändisen under tiden för installationen av stjärnan, annars kommer hans eller hennes nominering att tas tillbaka.

Clint Eastwood…

Att ha Academy-Award-vinnande skådespelaren på Hollywoods Walk of Fame skulle vara en ära för dem, istället för Clint Eastwood. Med fem Oscars under bältet är Clint Eastwood en av Hollywoods största skådespelare. Men alla tillvägagångssätt från handelskammaren för att få honom till sin stjärna har tackats nej av Eastwood själv.

Julia Roberts…

juni 2020 valdes Julia Roberts ut för att få sin egen stjärna på Walk of Fame. Hon tackade dock artigt nej till erbjudandet. Precis som många andra på den här listan bryr sig Julia inte om hon äger en liten bit mark med en stjärna i Hollywood.

John Denver…

John Denver accepterade titeln och stjärnan, men dök aldrig riktigt upp vid installationsceremonin. Men kort efter hans död var Denvers namn inbäddat på gatan och hans barn accepterade istället äran i hans namn.

Muhammad Ali…

En av de mest respekterade idrottarna genom tiderna, Muhammad Ali, nominerades för att ha sin stjärna på Walk of Fame. Han vägrade dock att hans namn skulle ”trampas på”. Istället beslutades det senare att göra ett undantag för Ali. Idag vilar hans namn på en vägg istället för på den berömda promenaden, eftersom Ali ville respektera profeten Muhammed, med samma namn.

Prince…

Mästerarkitekten för funkR&Brock och pop tackade nej till sin nominering på Walk Of Fame eftersom han ”inte var redo” första gången han tillfrågades.

Al Pacino…

En gång i tiden var han kungen av filmer. Gudfadern-stjärnan blev kontaktad av massor av olika media under toppen av sin karriär; Walk of Fames, tidningar, rekommendationer, filmer, etc. Trots att han tog emot utmärkelsen från Hollywoods Walk of Fame dök Al Pacino aldrig upp för att acceptera äran, trots ständiga påminnelser.

George Clooney…

George Clooneys namn är ett från showbiz som turister och fans förväntar sig att se på Hollywood Walk of Fame. Men trots att han fick nomineringen visade George Clooney aldrig något intresse för utmärkelsen och dök inte upp på ceremonin.


Tyckte du detta var intressant? Dela artikeln med dina vänner!

1
1 poäng

Vad är din reaktion?

interesting interesting
0
interesting
wtf wtf
0
wtf
fun fun
1
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win