1
1 poäng

Homer Simpson, Super Mario, Fred Flintstone, Lara Croft. Tänk om dessa tecknade/animerade karaktärerna skulle bli till verklighet – hur skulle de då se ut? Fråga Hossein Diba, för han har nog det bästa svaret. Den turkiska konstnären har nämligen framställt hur de skulle se ut i det verkliga livet, och du finner tio av dem nedanför!

Super Mario…

Som ett personligen gigantiskt Super Mario-fan vet jag inte om det är något vidare smickrande att se han i en icke-animerad verklighet, men enligt Hossein Diba skulle han se ut ungefär så här.

Woody från Toy Story…

Woody från Toy Story blev allas vår favoritleksak när den animerade klassikern nådde biograferna. Han var en klassisk figur som plötsligt mötte rymdjägaren Buzz Lightyear. Men så här skulle han antagligen sett ut om han vore levande.

Homer Simpson…

Behöver vi ens nämna vilken TV-serie Homer Simpson figurerar i? Självklart är det ju från The Simspsons! Som dessutom varit den animerade TV-serien som varit längst livnärad!

Karl-Alfred…

På fjärde plats finner vi en äldre karaktär – Karl-Alfred. Som för övrigt nu också ska bli film (inte animerat). Karl-Alfred dök upp redan 1929, och blir som bekant så stark av sin spenat.

Sideshow Bob från The Simpsons…

Ännu en karaktär från The Simpsons, men det kanske inte är så konstigt, då de har ett gäng med karaktärer med stor personlighet. Här har vi snubben som ständigt försöker att döda Bart – Sideshow Bob.

Rick från Rick and Morty

Kanske ingen drömfarfar, men uppenbarligen ska han ha ett IQ på över 300 (eller 500?) i serien. Med andra ord den smartaste mannen på jorden. 

Peter Griffin från Family Guy

Peter Griffin har gjort sig känd som familjens huvudman i hushållet i TV-serien Family Guy – även om han kanske inte borde vara det. Glasögon, gröna byxor och en vit skjorta – och lite övervikt – sen är han så gott som färdigskulpterad!

Den berömda Jessica Rabbit från Vem satte dit Roger Rabbit

Flera kvinnor världen över har försökt att genomgå plastikoperationer för att se ut som Jessica Rabbit på grund av hennes kurvor. Men så här skulle Jessica Rabbit se ut i verkligheter från klassikern som släpptes 1988!

Buzz Lightyear från Toy Story

Buzz Lightyear blev en riktig succé i Toy Story! Han fick dessutom en helt egen (och lite mer seriös) spinoff-serie i Disney+. Om han skulle vara verklig så ser han minst sagt lite mer seriös ut!

Milhouse från The Simpsons

I den animerade TV-serien The Simpsons är Milhouse Barts bästa vän. Han är ganska svår att missa med sitt blåa hår och glasögon. Men hur han skulle se ut i verkligheten kommer nog att chocka dig!


Tyckte du detta var intressant? Dela artikeln med dina vänner!

1
1 poäng

Vad är din reaktion?

interesting interesting
0
interesting
wtf wtf
0
wtf
fun fun
1
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
0
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win