3
3 delningar, 3 poäng

Idag vet vi alla hur sjukligt farliga och skogstokiga Rottweilers är, vilket har lett till att vi mer eller mindre kände oss tvungna till att skriva ihop en artikel för att faktiskt bevisa HUR hemska de är!

Se alla 10 bilder nedanför själv, och avgör om det är en hundras som du skulle vilja (eller ska vi säga våga?) leva med i ditt hem, tillsammans med dina barn och din familj.

För ingen vill väl att en blodtörstig och livsfarlig hund ska äta upp hela familjen under nattens gång? Eller?

Håller ni med? Se alla bilder nedanför, så kommer du nog att hålla med oss i slutändan!

De totalt avskyr att mysa…!

Det absolut värsta en Rottweiler vet, är att spendera tid med familjen – och framförallt att ligga och mysa länge om morgnarna under ett varmt täcke med barnen! Bilden nedanför beskriver nog EXAKT vad vi menar!

De är livsfarliga att ha i närheten av små barn…

Precis som bilden nedanför visar, är hundarna helt livsfarliga att ha i närheten av barn och ungdomar! Här ser vi en Rottweiler som försöker att äta upp en stackars tonårsflicka!

De kommer direkt att roffa åt sig alla dina tillhörigheter – speciellt de du älskar mest…

Det börjar alltid med att de roffar åt sig din favorit-tennisboll. Men det slutar tyvärr inte där! Om du har planer på att skaffa en Rottweiler bör du gömma alla dina bra bollar! Det börjar alltid med att de tar dina bästa bollar, men slutar tyvärr ofta med att de lirar online på ditt PlayStation 5! Du kommer inte att få ha några av dina tillhörigheter i fred!

De avskyr långa bilfärder. Att åka på roliga äventyr är det värsta en Rottweiler vet…

Att åka bil med en Rottweiler är helt hopplöst och ger absolut ingenting. Som bilden nedan visar vantrivs hundarna med långa bilfärder och äventyr är egentligen ett enda stort no-no. Om du till råga på allt har tänkt att ta med din hund till hundlekparken kan du lätt räkna med en tjurig hund i veckor framåt.

De kommer inte överens med andra djur för fem öre…

Om du är dum nog att skaffa dig en Rottweiler bör du ha i åtanke att de inte går ihop med andra djur – alls. Precis som bilden nedan visar klarar de inte av andra djur och kan direkt bli lika aggressiva och extremt våldsamma, som du ser nedanför.

De avskyr sömn och kräver ständigt din uppmärksamhet…

En Rottweiler kräver ständigt – 24/7 – din uppmärksamhet, och att sova finns bara inte på världskartan. Du kan räkna med att få dina egna sömnrutiner helt rubbade för all framtid.

De kommer att förstöra ditt boende och gissningsvis precis allt som du äger…

Skaffa aldrig en Rottweiler! De kommer att förstöra precis allt i ditt hem! Som bilden nedanför visar har den här hunden precis bitit av ett vackert inomhus-träd innan han har tänkt att ge sig på att massakrera soffan!

De fungerar inte alls med andra hundar – någonsin…!

Man kan aldrig ha fler än en Rottweiler, för det är så klart livsfarligt! Att dessutom blanda en Rottweiler med en annan hund är ännu mer farligt! Se bara bilden nedanför, hur Rottweilern och schäfern laddar inför en fight till döden!

Skaffa aldrig mer än en Rottweiler…

Tids nog så kommer de att äta upp varandra, bokstavligen talat. Bilden nedanför är tagen direkt från en intensiv fight där bara den starkaste kommer att överleva (för att sedan ta död på sin människo-familj).

Också är de så sabla fula…!

Eller hur?! Titta bara på bilden nedanför hur ofantligt fula de små rackarna är, utöver hur galet livsfarliga de också är!

Vid det här laget har du säkert redan listat ut att artikeln var skriven ur ett ironiskt perspektiv. För visst finns det ingen bättre kamrat än en Rottweiler? Om du går i tankarna på att införskaffa en ny familjemedlem i form av en Rottweiler, kan du räkna med att få en ny bästa vän för livet! En mer lojal kompis kommer du antagligen aldrig någonsin att hitta, hur mycket du än söker!


Tyckte du detta var intressant? Dela artikeln med dina vänner!

3
3 delningar, 3 poäng

Vad är din reaktion?

interesting interesting
2
interesting
wtf wtf
1
wtf
fun fun
3
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
27
love
lol lol
3
lol
omg omg
0
omg
win win
2
win