1
1 delning, 1 point

Visste du att det finns uppfinningar som är så märkliga att man knappt kan tro att de existerar? Människans uppfinningsrikedom vet inga gränser, och ibland leder detta till skapelser som är både underhållande och obegripliga. Här har vi samlat tio av de mest konstiga uppfinningar som någonsin skapats – från det bisarra till det helt fantastiska. Följ med på en resa genom de mest ovanliga och oväntade innovationerna du aldrig trodde fanns!

Strykjärns-kaffemuggen…

Har du svårt för att stryka dina kläder utan att ha en kopp med kaffe i närheten? Då kan strykjärns-kaffemuggen vara något för dig! Inte nog med att det finns en övervägande risk för att spilla ut kaffet på kläderna när man stryker dem – är man dessutom så lat att man inte kan ha kaffet JÄMTE sig så har man nog andra problem här i världen. Pris på denna underbara klenod? Ingen aning, för vi skulle aldrig kunna rekommendera den.

Den mikrofonformade tvättsvampen…

Älskar du att sjunga i duschen, men nöjer dig inte med en schampoflaska som mikrofon? Då kan denna mikrofonformade tvättsvamp kanske rädda livet på dig! Inte nog med att du lär reta gallfeberövriga familjemedlemmar (och eventuella grannar), du spenderar också surt förvärvade pengar på något ofantligt dumt! Då undrar du säkert vad denna lilla finurliga pryl kostar? Det vet vi inte, för vi vägrade att kolla upp det.

Paraplyerna som du även kan använda som vattenpistoler…

Vi som bor här i Sverige vet ju hur ofta det regnar, och hur jobbigt det faktiskt kan vara. Om du ser någon med ett vanligt tråkigt paraply som har lyckats klara sig från att bli våt bör du skaffa detta paraply! Paraplyet samlar nämligen upp regnvattnet till en inbyggd vattenpistol, så du kan skjuta på alla torra människor som har klarat sig från att bli blöta!

Tavelramar för dina hörn i hemmet…

Är din hobby inredning, och du saknar några kvadratcentimeter på väggarna att täcka över? Glöm då inte dina hörnen i hemmet! Här kan du nämligen inreda dina hörn med gräsliga tavelramar! Allt för att skapa en otroligt nervös och rörig känsla i hemmet. Blev dessa tavelramar en produkt som slog igenom i våra hem? Nej, inte ens hos de blinda.

Hoodie-kudden…

Hoodie-tröjor i all ära, men låt oss presentera hoodie-kudden – en av de kanske mest konstiga uppfinningar som världen har skådat! Detta är en ”enastående uppfinning” i form av en kudde för dig som inte kan vara utan känslan av dina hoodie-tröja när du ska sova. Textilarbetarna i Bangladesh, som syr ihop dessa, skrattar nog åt oss västerlänningar.

Anti-perversa strumpbyxor…

Är du kvinna och rädd för att klä dig ”för sexigt” när du ska ut på en blöt utekväll? Då bör du investera i dessa anti-perversa strumpbyxor! Inte nog med att de är ofantligt fula – de är också så osexiga att varenda våldtäktsmän kommer att ta avstånd från dig när du är på väg hem. Jag önskar att jag kunde säga att detta är ett skämt, men det här är faktiskt en livs levande uppfinning som någon stackars sate har utvecklat och försöker att sälja. Då undrar du säkert över försäljningssiffrorna över dessa. Det gör vi med, för sannolikt finns det inga.

Pennor med korkar formade som gaffel och sked…

Har du det så stressigt jobbet att du har svårt att hinna plocka fram pennan och skriva något när du äter din lunch framför arbetsdatorn? Oroa dig inte! Någon briljant jäkel har nämligen utvecklat pennor som är utrustade med korkar som har både en gaffel och en sked. Praktiskt? Nej, inte det minsta.

Flip-flops med gräskänsla året om…

Visst är det underbart när sommaren äntligen har kommit och man kan traska omkring i gräsmattan barfota? Det enda problemet är ju att vi bor i Sverige, så det här är inget vi får uppleva alltför ofta. Därför har någon tagit fram flip-flops utrustade med gräs, så du kan ha den där känslan året om! Det måste ju finnas någon hake, tänker säkert du. Och självklart finns det en hake! ”Gräset” i flip-flopsen är nämligen tillverkade av plast, så du kan glömma den där gräskänslan på fötterna. Istället kan du räkna med att det kommer att sticka sådär obekvämt.

Specialgjorda vantar så du inte ska glömma ditt barn någonstans…

Är du som jag och ständigt glömmer bort dina barn lite här och där? Då måste du ha dessa fantastiska vantar! Med dessa vantar kommer du nämligen att få med dig ditt barn när du hämtar upp det från dagis, oavsett om du vill eller inte. Dumhetsskala? 10 av 10.

Skärbrädan som ger fåglarna resterna…

Får du mycket spill över från när du skär grönsaker och diverse annat på din skärbräda? Då är kanske en av årets mest konstiga uppfinningar korade! För här är nämligen skärbrädan med hål i sig, som samlar upp resterna i en kopp som du kan mata fåglarna med. Onödighetsfaktor? 1 000 av tio.


Gillar du vad du läste? Dela artikeln med dina vänner!

1
1 delning, 1 point

Vad är din reaktion?

interesting interesting
1
interesting
wtf wtf
1
wtf
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win