3
3 poäng

Är du trött på alla träningsnarkomaner som räknar kalorier? Eller de som stoltserar med gymkortet längst fram i plånboken men aldrig använder det? Eller den absolut värsta typen; de som måste ta hundra bilder varje gång de har varit på gymmet i form av en selfie framför spegeln? Vi har all onödig fakta som du behöver veta om du vill förbränna kalorier utan att fjanta runt på ett gym!

Börja dagen med att ta ton i duschen…!

Att sjunga i duschen kan bränna en extra 10-20 kalorier per sång, beroende på volymen och tonhöjden på din röst. Är det kanske därför alla sjunger i duschen?

Eller för dig med självskadebeteende…

Skulle du få för dig att banka huvudet mot en vägg förbränner du cirka 150 kalorier i timmen! Ladda upp med lite Alvedon innan bara, så kan du förbränna hur mycket som helst! Och glöm inte att ta i! Ingen minns ju en fegis.

Titta på massa roliga memes…

Att skratta i tio minuter kan göra att du bränner mellan 20 till 40 kalorier. Dessutom förlänger ju ett gott skratt livet, sägs det!

En god anledning till att blanda in din partner i ditt ”träningspass”…

Att idka samlag i en halvtimma resulterar i snitt en förbränning på cirka 200 kalorier! Men vem klarar så länge, egentligen?

Eller gör det live på dansgolvet istället…

Att dansa och studsa omkring på en av de populära dansmattorna till din spelkonsol i tio minuter gör att du bränner cirka 50-60 kalorier.

Nu behöver du inte ens röra dig längre…

Sen finns det så klart lite onyttigare vanor som också går att bränna kalorier på. Att sitta framför TV:n i soffan i en timma resulterar i cirka 65 förbrända kalorier. Vill du bränna ännu fler kan du passa på att röka en cigarrett samtidigt, då förbränner du ytterligare 10 kalorier.

Kör ett stenhårt entimmaspass med tandborsten…

Har du svårt att finna motivation till att borsta tänderna när du är trött om kvällarna? Oroa dig inte, tänk bara på att tre minuters tandborstning förbränner cirka 10 kalorier.

Se till att krama din partner en extra gång…

Kärlek är grunden till allt, sägs det. Och likaså när det kommer till förbränning av kalorier. Att kramas i en timma kan förbränna upp till 70 kalorier.

Att slafsa mule gör också gott för dig…

Lite beroende på hur intimt hånglandet är kan du förbränna mellan 2-4 kalorier. Ja, det är förutsatt att du är ganska intensiv.

Släng ut alla element där hemma…!

Du förbränner fler kalorier om du sitter i ett kallt rum jämfört med ett varmt. Är det därför alla bastusittare är så runda om magen?

Nu har din lärare inget att säga till om längre…

Att tugga tuggummi i en timma gör att du förbränner cirka 11 kalorier extra. Varför förbjuds tuggummi i småskolorna?!


Tyckte du detta var intressant? Dela artikeln med dina vänner!

3
3 poäng

Vad är din reaktion?

interesting interesting
0
interesting
wtf wtf
0
wtf
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
2
lol
omg omg
1
omg
win win
2
win