Välj en sida

Han klär sig inte någorlunda bra…

Även om det kan vara svårt att tro, med tanke på hur han ofta klär sig, har han ett nettovärde på över 300 000 000 dollar (!).

[/et_pb_text]

Han älskar hundar…

Det kanske inte är helt ovetandes för många att Adam Sandler älskar hundar. Men visste du även att hans egen hund, bulldoggen Meatball, har medverkat i filmer som bland annat ”Little Nicky” (se bild nedanför).

Dragit in över en miljard dollar…

Oavsett om du älskar eller hatar hans skådespeleri, så har hans filmer gemensamt dragit in över en miljard dollar världen över.

Han skulle aldrig bli något stort…

Vid ett tillfälle sa hans lärare från universitet att han aldrig någonsin kommer att bli något stort. Skrattar bäst som skrattar sist?

Han har sin pappa att tacka…

Adam Sandler har tidigare sagt i en intervju att han har sin pappa att tacka för sin egen humor. Hans pappa hade kanske inte direkt någon humor, men istället ett hemskt humör! Sandler har beskrivit att han brukade lugna ner sin pappa med sin egen humor, och på den banan började allt.

[/et_pb_column][/et_pb_row]
10 fakta du antagligen inte visste om Harry Potter

10 fakta du antagligen inte visste om Harry Potter

Seriefantasyromanerna Harry Potter är skrivet av J.K. Rowling och börjades ge ut 1997. År 2007 fick böckerna ett slut efter den sjunde boken. Böckerna har gjort väldig succé, med översättningar till 73 språk och försäljningssiffror på över 450 miljoner exemplar...

10 fakta du antagligen inte visste om Game of Thrones

10 fakta du antagligen inte visste om Game of Thrones

Game of Thrones är baserad på romanserien ”Sagan om Is och Eld”, författad av George R.R. Martin. Den första säsongen av Game of Thrones beräknades vara den dyraste TV-serien som någonsin har spelats in, och de tio avsnitten ska ha kostat mer än motsvarande 312...

[/et_pb_section]