2
2 poäng

Karin Victoria Silvstedt föddes den 19 september 1974 i Skelleftehamn, är uppvuxen i Bollnäs och är en svensk fotomodell, skådespelare och sångerska. Men är du född efter 70-talet så visste du garanterat redan detta, så vi på 10fakta.se kände därför att vi behövde veta mer om denna dam och tog därför kontakt med henne för lite kul kuriosa! Här är tio punkter som du garanterat inte kände till om en av Sveriges mest kända fotomodeller! Håll i hatten!

Galen i att tvätta och städa…

Victoria Silvstedt må vara en glamourmodell och Sveriges stolthet inom ämnet! Men visste du att hon också har en helt vanlig ”naturlig sida”, som innebär att hon verkligen älskar att tvätta och städa hemma hos sig?

En riktig aktiehaj…

Modeller förknippas ofta av gamla normer och fördomar, men i detta fallet stämmer det inte in för fem öre på fröken Silvstedt. Hon är nämligen en riktig aktiehaj! Ständigt säljer och köper hon aktier genom Day Trader, och har blivit ett gigantiskt intresse för den tidigare modellen!

Föredrar nätterna framför dagarna…

Många är vi sega på morgonen – och likaså Victoria Silvstedt! Fröken är nämligen en riktig nattmänniska och föredrar att sitta uppe länge om småtimmarna. Att hon är seg på morgonen kan dock undertecknad relatera till!

Har ännu inte lärt sig att dyka…

Som uppvuxen i ”sjöarnas land” (det vill så klart säga Sverige), så lär sig de flesta barnen att dyka. Det här var dock något som Silvstedt aldrig riktigt lärde sig. Hon älskar dock vatten och att simma – men absolut inte under ytan!

Föddes med underbett…

Det sägs att ingen människa är perfekt, och det kanske ligger något i detta då även glamourmodellen har sina så kallade brister! Victoria föddes nämligen med underbett

Lider av en sjuklig klaustrofobi…

Victoria Silvstedt lider av en hemsk klaustrofobi! Cellskräcken är klassad som en offentlig fobi och cirka 30% av alla vuxna människor har någon gång under livet upplevt fobi av något slag. Just klaustrofobi är den absolut vanligaste fobin vi i dag känner till! Silvstedt berättar också att hon totalt vägrar att gå in i en mindre hiss. Hon har också svårt för att trängas med massa folk i små utrymmen.

Modellen som mockade skit…

Det kanske är svårt att föreställa sig Victoria Silvstedt stå och mocka skit – men precis sådan var hennes ungdom! Under uppväxten var hon en riktig rackare på att mocka skit och dagligen ta hand om sina hästar. Än idag, vid närmare 50 år, hör det inte till ovanligheten att hon då och då rider. En riktig hästtjej, vill säga! 

En riktig mångsysslare…

Silvstedt gör gärna tio saker samtidigt och har svårt att fokusera på en sak i taget. När hon väl har hittat fokus brukar det dock resultera i något bra och produktivt!

Föredrar aktienyheter framför filmer…

Idag har cirka 1,6 miljoner hushåll Netflix i Sverige. Victoria Silvstedt är dock inte en av alla dessa, då hon hellre följer aktienyheterna på Business News!

Victoria Silvstedt älskar verkligen djur…

Om du blev förvånad eller fascinerad över hennes bajsmockning för hästarna, så bör du också veta att denna dam hade hela 40 kaniner och ökenråttor hemma som tonåring! En riktig djurälskare, med andra ord!


Tyckte du detta var intressant? Dela artikeln med dina vänner!

2
2 poäng

Vad är din reaktion?

interesting interesting
1
interesting
wtf wtf
0
wtf
fun fun
1
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
1
win