Välj en sida

Karin Victoria Silvstedt föddes den 19 september 1974 i Skelleftehamn, är uppvuxen i Bollnäs och är en svensk fotomodell, skådespelare och sångerska. Men är du född efter 70-talet så visste du garanterat redan detta, så vi på 10fakta.se kände därför att vi behövde veta mer om denna dam och tog därför kontakt med henne för lite kul kuriosa! Här är tio punkter som du garanterat inte kände till om en av Sveriges mest kända fotomodeller! Håll i hatten!

Galen i att tvätta och städa…

Victoria Silvstedt må vara en glamourmodell och Sveriges stolthet inom ämnet! Men visste du att hon också har en helt vanlig ”naturlig sida”, som innebär att hon verkligen älskar att tvätta och städa hemma hos sig?

En riktig aktiehaj…

Modeller förknippas ofta av gamla normer och fördomar, men i detta fallet stämmer det inte in för fem öre på fröken Silvstedt. Hon är nämligen en riktig aktiehaj! Ständigt säljer och köper hon aktier genom Day Trader, och har blivit ett gigantiskt intresse för den tidigare modellen!

Föredrar nätterna framför dagarna…

Många är vi segamorgonen – och likaså Victoria Silvstedt! Fröken är nämligen en riktig nattmänniska och föredrar att sitta uppe länge om småtimmarna. Att hon är seg på morgonen kan dock undertecknad relatera till!

Har ännu inte lärt sig att dyka…

Som uppvuxen i ”sjöarnas land” (det vill så klart säga Sverige), så lär sig de flesta barnen att dyka. Det här var dock något som Silvstedt aldrig riktigt lärde sig. Hon älskar dock vatten och att simma – men absolut inte under ytan!

Victoria Silvstedt älskar att simma - men gärna över vattenytan. Hon har heller aldrig lärt sig att dyka ordentligt.

Föddes med underbett…

Det sägs att ingen människa är perfekt, och det kanske ligger något i detta då även glamourmodellen har sina så kallade brister! Victoria föddes nämligen med underbett

10 fakta du antagligen inte visste om Jeff Bezos

10 fakta du antagligen inte visste om Jeff Bezos

Jeffrey Preston Bezos, ursprungligen Jorgensen och mer känd som Jeff Bezoz, föddes den 12 januari 1964 i Albuquerque, New Mexico, USA. Han är en amerikansk internetentreprenör, mest känd som grundare av och verkställande direktör (VD) och styrelseordförande för...

10 fakta du antagligen inte visste om Elon Musk

10 fakta du antagligen inte visste om Elon Musk

Elon Musk föddes den 28 juni 1971 i Pretoria, Sydafrika. Han är en sydafrikansk-amerikansk entreprenör och är VD och CTO på SpaceX, VD och produktarkitekt på Tesla Motors, VD på Neuralink och ordförande i Solarcity. Musk är grundare av SpaceX, Neuralink samt The...