1
1 delning, 1 poäng

Ordet ”penis” härstammar från latin, som egentligen betyder ”svans”, passande nog. Men det hör dock inte till ovanligheten att andra slangord används, både i form av svärande och uttryckande. Här är tio fakta som du bör känna till om mannens mest egenälskade ägodel!

Kongo-bor har det största genomsnittet…

Är du kvinna och letar efter män med stora paket? Då kanske en resa till Republikanen Kongo kan vara något. En studie gjord av University of Ulster i Irland har nämligen kommit fram till att man har det största genomsnittet på penisar i det afrikanska landet.

Så lång är världens längsta dokumenterade penis…

Jonah Falcon (på bilden nedanför) från New York, USA, har den längsta penis som någonsin har dokumenterats. Falcon kan stoltsera med en hela 34,29 cm lång befruktningspinne!

Mannens förhud är extremt töjbart…

Det hör inte till ovanligheten att penisens förhud ofta används till hudtransplantationer för brännskadeoffer just för sin töjbara egenskap.

Nej, du har inga ben i din lilla ”krigare”…

Människan är en av de få primater som inte har några ben i sina penisar.

Även döda människor kan få erektion…

Spädbarn kan få erektion redan i livmodern. Likaså kan ett färskt lik få erektion. Från vaggan till döden, med andra ord.

Ovanlig rädsla om ens penis…

Det finns ett tillstånd som kallas ”koro”. Detta är en irrationell rädsla för att penisen ska ”åka tillbaka” in i kroppen.

Det svenska blixtlåset har inte bara gjort gott…

Byxornas blixtlås utvecklades från början av en svensk man, men det är också den vanligaste orsaken till penisrelaterade skador. Har det hänt dig någon gång?

Vill man ens veta hur mycket säd som ejakuleras…?

Blåvalen har den största penisen bland alla kända arter här på vår jord. I snitt blir de mellan 2,5 meter till tre meter långa.

En djurpenis till lunch? Jo, visst…

Beijing, Kina, finns en restaurang som specialiserat sig på att servera penisar till middag. I menyn kan du välja och vraka mellan cirka 30 penisar från olika arter. Smaskens!

Uppenbarligen är det fler än Marilyn Manson som kan…

Endast en av drygt fyrahundra män är flexibel nog att kunna ge sig själv oralsex. Alla mäns dröm? Eller…?

Här hittar du ett museum fullt av penisar…

Det finns ett museum på Island som är dedikerat helt och hållet till penisar i alla dess former. Museet innehåller hela 283 penisar från 93 olika djur och arter. Det sägs ju att ett museibesök ska vara lärorikt.


Tyckte du detta var intressant? Dela artikeln med dina vänner!

1
1 delning, 1 poäng

Vad är din reaktion?

interesting interesting
0
interesting
wtf wtf
0
wtf
fun fun
2
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
2
love
lol lol
2
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win