1
1 poäng

Underkläder är kläder som främst är skapade för att bäras under andra kläder, oftast närmast kroppen. De kan fungera som ett skydd för de andra kläderna från kroppsvätskor, forma kroppen eller ge stöd åt vissa kroppsdelar. Men allt detta visste du så klart redan, så här följer istället tio fakta om underkläder som du kanske hade lite mindre koll på!

Endast 10% äger fler än 35 par underkläder…

snitt äger en europeisk kvinna cirka 21 olika par av underkläder. Endast runt 10% äger 35 par underkläder eller fler. 

Världsrekord i underkläder…

Tio-åriga Jack Singer från Warwick, New York, hade 215 par av underkläder på sig samtidigt den 13 juni år 2010. Det vill säga att han bröt det tidigare rekordet på 200 par och därmed hamnade i Guinness Rekordbok. Vilken prestation!

Att bära g-string har enligt forskning betydelse…

Trendanalytiker har konstaterat att en kvinna som bär en g-sträng är en typisk kvinna som känner sig mer ohämmad och mer säker på att visa upp sin kroppSexuellt är hon mer villig att prova olika och kreativa saker.

Sex olika storlekar på BH:n under kvinnans livstid…

I genomsnitt lever en kvinna igenom sitt liv med sex olika storlekar på BH:n under sina utvecklingsperioder. De flesta BH:s bör också bytas ut var sjätte månad.

Lite otippat verkar kvinnorna ha störst byst i Storbritannien…

I genomsnitt säljs den största BH-storleken i Storbritannien, medan japanerna står för försäljningen av de i genomsnitt minsta storlekarna.

Männen inte lika angelägna att köpa nya underkläder som kvinnor…

År 2008 gjordes en undersökning i USA gällande männens vanor när det kommer till underkläder. Undersökningen visade att så mycket som 9% regelbundet bar kalsonger som var över tio år gamla och 15% bar kalsonger som var mellan fem och nio år gamla.

Världens kanske mest notoriska trostjuv…

Efter att polisen i Colfax, Washington, grep en man vid namn Greg Flaherty, efter att han misstänksamt hängt runt i olika tvättstugor, visade det sig att han hade stulit så mycket som 1 613 olika par av olika underkläder från kvinnor. I rapporten framgick det dock aldrig om de stals före eller efter de hade tvättats.

Röda trosor en nyårstradition i Italien…

Om du har firat nyår i Italien någon gång kanske du har märkt av att kvinnorna i regel bär röda trosor? Detta beror på att den röda färgen på underkläderna symboliserar lycka och framgång för det kommande året.

Så mycket som 80% bär på fel storlek…

Enligt en undersökning har det visat sig att cirka 80% av alla kvinnor bär på fel BH-storlek. Rådfråga alltid kunnig personal i samband med att du ska införskaffa dig en ny BH.

Det så kallade ”kalsonggreppet” en ren livsfara…

Du kan väl inte ha undgått trenden som kallas för ”kalsonggreppet” (eller på engelska ”wedgie”)? Även om det kan vara kul att skoja med sina killkompisar ibland, kan skämtet också vara en direkt livsfara. Den 14 oktober 1996 fick en man från TexasUSA, nämligen hämtas upp med ambulans efter ett våldsamt kalsonggrepp. Historien fick dessutom ett olycklig slut, då han var tvungen att operera bort ena testikeln.


Tyckte du detta var intressant? Dela artikeln med dina vänner!

1
1 poäng

Vad är din reaktion?

interesting interesting
0
interesting
wtf wtf
0
wtf
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
1
win