10 fakta du antagligen inte visste om singellivet

En del älskar det, andra hatar det. En del klarar knappt av singellivet, andra lever som kungar och drottningar när de bor på egen hand. Du kanske har en partner och avundas de som lever som singlar? Eller tvärtom? Här är i alla fall tio fakta som du bör känna till om hur det är att leva singellivet!01) Om du är en singelman och är på jakt efter en kvinna kan du ha lite i åtanke vad som får en kvinna riktigt avtänd. Enligt studier brukar akne, skrovliga naglar, okontrollerade rapningar, tandlossning, dålig kroppslukt eller andedräkt, håriga näsborrar, ”mansbröst” och dåliga frisyrer vara det som får en kvinna som mest avtänd. Så, med andra ord, om du ska ut och ragga på kvinnor; se till att ha alla tänder på plats, lukta gott, fixa naglarna, sminka över din akne och lite annat, så ska nog allt gå vägen!

02) Om du är trött på singellivet och letar efter en partner, har studier påvisat att upprepande av någons namn minst två gånger under en kort period kan vara gynnsamt för att få han eller henne på fall.

03) Om du är på jakt efter en partner kan det rekommenderas att du påbörjar ditt sökande på shoppingcenters, kaféer, i skolan eller på jobbet. Detta för att människan redan är inställd på att träffa andra människor och mer öppen av sig. Sämsta tänkbara raggningsstället är bland annat biografer och restauranger, då människan i fråga inte är inställd på att integrera med okända.

singellivet2

04) Du som är man kanske har svårt att se när en kvinna är på jakt efter en partner? Vi vet hur du håller kollen! Studier har visat att om en grupp kvinnor går tillsammans och notoriskt tittar runt, är de på jakt efter att hitta något intressant. Däremot, om en grupp kvinnor går tillsammans och istället fnissar och skrattar, är de oftast inte inställda på att leta efter någon partner. Nu vet du vart du ska leta!

05) Över hälften av alla som lever singellivet har inte dejtat någon inom loppet av sex månader.

06) Det är bevisat att de som lever i medelåldern utan partner och barn också är de som är allra lyckligast.

07) Du äter mindre som singel än vad du gör i ett partnerskap. Det kanske inte är så konstigt att det kallas för ”sambofällan” när man flyttar in med någon och plötsligt går upp ett par kilon mer än tänkt.

singellivet1

08) Enligt en studie gjord i USA byter var femte singel lakan i sängen mindre än en gång i månaden. Kvalster-power!

09) En singelkvinna lägger i snitt 30% mer pengar på skönhetsprodukter än vad en kvinna som är i ett förhållande gör. Detta för att det ligger i människans natur att ”ordna till sig” och ”göra sig fin” för att locka till en partner. Omedvetet eller inte.

10) Cirka 3% av alla singlar ger en present till sitt husdjur under alla hjärtans dag. Självklart är studien gjord i USA, vad annars?

 

Läs även
fysiskattraktionfokus
10 fakta du antagligen inte visste om fysisk attraktion

 

PostViewCount - end of article

Relaterade artiklar