Välj en sida

En del älskar det, andra hatar det. En del klarar knappt av singellivet, andra lever som kungar och drottningar när de bor på egen hand. Du kanske har en partner och avundas de som lever som singlar? Eller tvärtom? Här är i alla fall tio fakta som du bör känna till om hur det är att leva singellivet!

Mycket att tänka på som man vid rädsla för singellivet…

Om du lever singellivet som man och är på jakt efter en kvinna kan du ha lite i åtanke vad som får en kvinna riktigt avtänd. Enligt studier brukar acne, skrovliga naglar, okontrollerade rapningar, tandlossning, dålig kroppslukt eller andedräkt, håriga näsborrar, ”mansbröst” och dåliga frisyrer vara det som får en kvinna som mest avtänd. Så, med andra ord, om du ska ut och ragga på kvinnor; se till att ha alla tänder på plats, lukta gott, fixa naglarna, sminka över din acne och lite annat, så ska nog allt gå vägen!

”Anna, Anna, Anna, Anna, Anna”…

Om du är trött på singellivet och letar efter en partner, har studier påvisat att upprepande av någons namn minst två gånger under en kort period kan vara gynnsamt för att få han eller henne på fall.

Här hittar du lättast en potentiell partner…

Om du är på jakt efter en partner kan det rekommenderas att du påbörjar ditt sökande på shoppingcenters, kaféer, i skolan eller på jobbet. Detta för att människan redan är inställd på att träffa andra människor och mer öppen av sig. Sämsta tänkbara raggningsstället är bland annat biografer och restauranger, då människan i fråga inte är inställd på att integrera med okända.

Fnissande damer ett tecken på att de inte är på jakt…

Du som är man kanske har svårt att se när en kvinna är på jakt efter en partner? Vi vet hur du håller kollen! Studier har visat att om en grupp kvinnor går tillsammans och notoriskt tittar runt, är de på jakt efter att hitta något intressant. Däremot, om en grupp kvinnor går tillsammans och istället fnissar och skrattar, är de oftast inte inställda på att leta efter någon partner. Nu vet du vart du ska leta!

Om en grupp med kvinnor högljutt går och skrattar och fnissar är de troligtvis inte på jakt efter någon partner, har studier visat.

Hälften lägger dejtinglivet på is…

Över hälften av alla som lever singellivet har inte dejtat någon inom loppet av sex månader.

10 fakta du antagligen inte visste om Mshop

10 fakta du antagligen inte visste om Mshop

Sexleksaker, sexiga underkläder och allt som egentligen hör till inom sänghalmens fyra väggar blir allt mer och mer populärt. Idag är det en miljardindustri, framförallt i västvärlden. I många asiatiska länder är det än i dag förbjudet att sälja sexleksaker. Men vi...

10 fakta du antagligen inte visste om människan

10 fakta du antagligen inte visste om människan

Människan - eller Homo sapiens, som betyder den "visa människan på latin - är ett däggdjur av släktet Homo. Människan tillhör familjen hominider och som i sin tur tillhör ordningen primater. Alla nu levande människor tillhör underarten Homo sapiens sapiens. Men det...