5
5 poäng

En del älskar det, andra hatar det. En del klarar knappt av singellivet, andra lever som kungar och drottningar när de bor på egen hand och inte har någon att tänka på utöver sig själva. Du kanske har en partner och avundas de som lever som singlar? Eller tvärtom? Här är i alla fall tio fakta som du bör känna till om hur det är att leva singellivet! Är verkligen gräset grönare på andra sidan?

Mycket att tänka på för dig som är man och har en rädsla för singellivet…

Om du lever singellivet som man och är på jakt efter en kvinna kan du ha lite i åtanke vad som får en kvinna riktigt avtänd. Enligt studier brukar akne, skrovliga naglar, okontrollerade rapningartandlossningdålig kroppslukt eller andedräkthåriga näsborrar, ”mansbröst” och dåliga frisyrer vara det som får en kvinna som mest avtänd. Så, med andra ord, om du ska ut och ragga på kvinnor; se till att ha alla tänder på plats, lukta gott, fixa naglarna, sminka över din akne och lite annat, så ska nog allt gå vägen!

”Anna, Anna, Anna, Anna, Anna”…

Om du är trött på singellivet och letar efter en partner, har studier påvisat att upprepande av någons namn minst två gånger under en kort period kan vara gynnsamt för att få han eller henne på fall.

Här hittar du lättast en potentiell partner…

Om du är på jakt efter en partner kan det rekommenderas att du påbörjar ditt sökande på shoppingcenterskaféer, i skolan eller på jobbet. Detta för att människan redan är inställd på att träffa andra människor och mer öppen av sig. Sämsta tänkbara raggningsstället är bland annat biografer och restauranger, då människan i fråga inte är inställd på att integrera med okända.

Fnissande damer ett tecken på att de inte är på jakt…

Du som är man kanske har svårt att se när en kvinna är på jakt efter en partner? Vi vet hur du håller kollen! Studier har visat att om en grupp kvinnor går tillsammans och notoriskt tittar runt, är de på jakt efter att hitta något intressant. Däremot, om en grupp kvinnor går tillsammans och istället fnissar och skrattar, är de oftast inte inställda på att leta efter någon partner. Nu vet du vart du ska leta!

Så gott som hälften lägger dejtinglivet på is…

Över hälften av alla som lever singellivet har inte dejtat någon inom loppet av sex månader, enligt en brittisk studie från 2016.

Barn gör dig uppenbarligen inte lyckligast…

Det är bevisat att de som lever i medelåldern, utan partner och inga barn har, också är de som är allra lyckligast.

Sambofällan finns på riktigt…

Du äter mindre som singel än vad du gör i ett partnerskap. Det kanske inte är så konstigt att det kallas för ”sambofällan” när man flyttar in med någon och plötsligt går upp ett par hekton mer än vad man kanske hade tänkt sig.

Och visst blir man snuskigare som singel…

Enligt en studie gjord i USA byter var femte singel lakan i sängen mindre än en gång i månaden. Kvalster-power! Undersökningen gällde både kvinnor och män, så ingen kommer undan!

Vi vill locka till oss en partner – ibland omedvetet…

En singelkvinna lägger i snitt 30% mer pengar på skönhetsprodukter än vad en kvinna som är i ett förhållande gör. Detta för att det ligger i människans natur att ”ordna till sig” och ”göra sig fin” för att locka till sig en partner. Omedvetet eller inte.

Crazy cat lady-varning…

Cirka 3% av alla singlar ger en present till sitt husdjur under Alla Hjärtans Dag. Självklart är studien gjord i USA (var annars?). Det är väl inte nu jag bör säga att jag är den sorgliga grupp som tillhör de 3%, va?


Tyckte du detta var intressant? Dela artikeln med dina vänner!

5
5 poäng

Vad är din reaktion?

interesting interesting
0
interesting
wtf wtf
1
wtf
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
1
lol
omg omg
1
omg
win win
0
win