1
1 point

Att det finns en uppsjö av oförklarliga bilder är det inget snack om. Även om kanske majoriteten brukar kunna leda till en förklaring så småningom. Men när bilderna är lite läskiga, och dessutom inte fått en riktig förklaring på åratal, då börjar det att kännas lite obehagligt. Vi har listat 10 läskiga bilder nedanför, som aldrig någonsin har fått någon vettig förklaring.

Sjöodjuret på Hook Island (?)…

Detta fotografi togs redan den 12 december 1924 i Stonehaven Bay i QueenslandAustralien. Fotografen – Robert Le Serrec – kunde aldrig förklara vad det var som rörde sig och såg ut och simma under ytan, och än idag är det ett stort frågetecken som aldrig har kunnat redas ut.

Utomjordingen bakom barnet…?

Den här bilden är tagen i England av Jim Templeton. Enligt honom så fanns det ingenting bakom barnet när han tog fotot. Och då är den stora frågan – vad är det som ser ut som någon sorts utomjording bakom barnet?

Kusligt när S.S. Watertown anländer till hamnen…

Både James Courtney och Michael Meehan arbetade på båten S.S. Watertown. Tyvärr dog båda till havs under deras arbete och de begravdes även till sjöss. Trots detta kan man se skuggor av deras ansikten i fotografiet som togs när båten anlände till hamn. Fotot har aldrig fått någon riktig förklaring.

Utomjordisk satellit…?

Redan år 1899 så lyckades Nikola Tesla att plocka upp radiovågor från rymden. Dessa vågor indikerade på att en satellit ska ha funnits där. Dock sägs det att det dröjde ända till år 1957 innan människan skickade upp den första satelliten i rymden. 

En väldigt oinbjuden gäst…

Under en vanlig familjemiddag så tog familjen Cooper den här bilden. Men när de sedan tittade på fotot i efterhand fick de sig en riktig chock! De såg en man hänga upp och ned bredvid bordet. Trots en massiv polisutredning så är det ingen som har en vettig förklaring på detta än idag.

Den döda piloten som återvände för en gruppbild…

Freddy Jackson dog tragiskt i en flygplansolycka. Trots detta så kunde hans före detta kollegor se honom på en gruppbild som togs efter hans död. Hur det gick till finns det ingen vettig förklaring till.

Märkligt och återkommande ljusfenomen i Norge…

norska Hessdalen så kan man ibland se detta ljus, som du finner på bilden nedanför. Bilden är tagen 2007 av några studenter. Men vad för typ av ljus det är har ingen kunnat att framställa eller förklara.

Blåbärsformade saker på planeten Mars…

Under år 2004 så upptäckte man något som såg ut att vara blåbärsformat på Mars. Enligt vissa så är det ett tecken på vatten, men det är ingen som riktigt vet vad det är, och än idag har ingen riktigt logisk förklaring getts.

Utomjordiskt ljus…?

Det var den 25 februari 1942 utanför Los Angeles kust i USA som denna bilden togs. Invånarna som såg detta trodde det var ett militärplan, men militären sade att inga plan hade lyft den dagen. Så frågan kvarstår: vad är det?

Mobiltelefonen (?) från 1928…

Om du har sett Charlie Chaplin-filmen Cirkus (1928) så kan man på extramaterialet se en person som ser ut att gå runt och prata i sin mobiltelefon. Men det finns bara ett problem: filmen är inspelad 1928, och då fanns det absolut inga mobiltelefoner.


Gillar du vad du läste? Dela artikeln med dina vänner!

1
1 point

Vad är din reaktion?

interesting interesting
1
interesting
wtf wtf
0
wtf
fun fun
0
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
0
win