”Mamma! Jag är hungrig!”…

Mer än en tredjedel av de italienska singelmännen mellan 30-35 år bor fortfarande hemma hos sina föräldrar. Både bostadsbrist och det kulturella ansvarstagandet för sina föräldrar spelar in.

40 miljoner singelkineser…

År 2020 förväntas mellan 30-40 miljoner kineser att bli utan fru, då det finns så många fler män än kvinnor i landet. Anledningen är att man – framförallt förr i tiden – valde bort tjejer då män lättare kunde försörja familjen i framtiden.

Går saktare med kvinnlig partner…

En man går i snitt 7% långsammare med sin kvinnliga partner än vad han gör med sina vänner. Riktigt varför vet man inte riktigt, men man tror att det har med någon form av dominans att göra.

”Jag älskar dig”…

Enligt en studie säger männen snabbarejag älskar dig” till sin partner än vad kvinnor gör. Uppenbarligen är vi män väldigt desperata, låter det som.

Cancer vanligast hos män

En man löper ungefär 35% större risk att bli diagnostiserad med prostatacancer än vad än kvinna gör för bröstcancer. Med andra ord; glöm inte att kolla prostatan, killar. Prostatacancer är den mest utbredda cancerform som totalt drabbar oss människor.

10 fakta du antagligen inte visste om din kropp (del 2)

10 fakta du antagligen inte visste om din kropp (del 2)

Kroppen har kunnat utföra oförklarliga fysiska ting genom årens gång, som vi människor aldrig har varken kunnat förklara eller förstå. Det kanske inte är så konstigt dock, vår kropp är trots allt rent ut sagt nästan magisk! Här följer del två av fakta som du bör känna...