2
2 points

I princip alla minns vi nog den där första gången som vi hade sex. Nästan alla i alla fall, en minoritet var gissningsvis för fulla för att minnas det, och andra har inte kommit till det skedet i livet ännu. Sex är ett av de mest diskuterade ämnen bland oss människor, och här kommer tio fakta som du absolut måste känna till om den intima snuskigheten!

Att stå upp i rättssalen (bokstavligen talat)…

Frankrike under 1500-talet kunde kvinnor stämma sina män om de visade tecken på impotens för att på så vis begära skilsmässa. För att bevisa sin potens var mannen tvungen att visa i en rättssal att han kunde ”få upp den” och även ejakulera. Om han misslyckades med processen fanns en sista utväg: att kräva en rättegång av kongressen, där han skulle försöka idka samlag med sin fru framför experterna. [källa]

Detta gör vi helst efter sex…

Glöm mysandet! Enligt en amerikansk studie kollar hela 36% sin Facebook eller Twitter efter samlag. Förhoppningsvis postar de dock inga bilder just under det tillfället.

Kvinnor har mer sex än män…

Man kan lätt tro att män har mer sex än kvinnor, men icke! I snitt har en kvinna sex hela 17% mer än vad en man har. Go girls!

Risken för plötslig hjärtattack större vid otrohet…

Även om det är väldigt ovanligt, så förekommer det att män ibland kan få en hjärtattack under aktens gång. Som allra vanligast är det att män får hjärtattack när de är otrogna mot sina fruar med en älskarinna, har studier visat. [källa]

Strunt i träningen, hopp i säng istället…!

Det är ingen myt att sex räknas som träning! Under ett 30 minuter långt samlag bränner du ungefär 200 kalorier. Skillnaden är bara att de som haft sex inte brukar ta en selfie framför spegeln efteråt, likt många gör på gymmet. Tack gode gud för det.

Infektioner kan uppkomma om du inte urinerar efter samlag…

Har du kanske märkt av att det är svårare att urinera efter sex? Det är ingen inbillning, ett hormon släpps lös i kroppen efter ett fullbordat samlag, vilket gör det svårare än normalt att kissa. Som om det inte skulle vara en utmaning nog för män att kissa med erektion, som i många fall kan liknas med ett rent brandsläckaräventyr. Håll dig inte för länge dock, det kan leda till svåra infektioner att inte urinera kort efter samlag.

Öppenhet leder till ett bättre sexliv…

Enligt Live Science har de som kan vara mer öppna med sex och prata om det med sin partner också ett bättre och hälsosammare sexliv.

Hastigheten på en ejakulation varierar något kopiöst…

Det är inte helt enkelt att ange en exakt hastighet för en manlig utlösning, eftersom det varierar från person till person och situation till situation. Under orgasm skjuts satsen ut med en viss kraft, men det är svårt att mäta en exakt hastighet då det är så oerhört individuellt. Dessutom kan faktorer som ålder, hälsa och andra individuella skillnader påverka detta.

Om våra spermier skulle mätas i datamängd…

Bara en enda sperma innehåller motsvarande 37,5 MB (mätt i datamängd) av information om ditt DNA. Med tanke på att en full tesked innehåller cirka 300 000 000 spermier är det med andra ord en ganska stor mängd information. Synd att vi inte kan spara ner datafiler i männens spermier dock.

Hade sex med 919 män – under ett och samma tillfälle…

Rekordet för den största gangbangen någonsin innehas av p*rrstjärnan Lisa Sparks, som hade sex med 919 män under ett enda tillfälle. Och jag som tycker det är tillräckligt utmattande med en?! [källa]


Gillar du vad du läste? Dela artikeln med dina vänner!

2
2 points

Vad är din reaktion?

interesting interesting
0
interesting
wtf wtf
1
wtf
fun fun
1
fun
geeky geeky
2
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
0
win